Δεν έχει γαμήλιο ταξίδι για τον Μανέ, η γυναίκα του πρέπει να τελειώσει το σχολείο!

Ο γάμος του Μανέ

i

© PrtScr

Δεν έχει γαμήλιο ταξίδι για τον Μανέ, η γυναίκα του πρέπει να τελειώσει το σχολείο!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:19 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 12.01.2024

Το σχολείο έβαλε «φρένο» στα σχέδια του Μανέ για το γαμήλιο ταξίδι.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές μέρες, ο Σαντιό Μανέ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού παντρεύτηκε την αγαπημένη του Άισα Τάμπα, η οποία είναι 18 χρονών. Συγκεκριμένα, ο... νιόπαντρος ποδοσφαιριστής πέρασε βέρα στην κοπέλα του, την περασμένη εβδομάδα. 

Ο γάμος αναφέρεται πως έγινε στις 7 Ιανουαρίου στο Keur Massar, μια περιοχή στην πρωτεύουσα του Ντακάρ, μόλις έξι ημέρες πριν από την έναρξη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής στις 13 Ιανουαρίου.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έφυγε για να ενταχθεί στην ομάδα της Σενεγάλης για τη διοργάνωση, αλλά σταμάτησε στο δρόμο για να παντρευτεί την Τάμπα, με το ζευγάρι να κρατά τη σχέση τους μυστική μέχρι να παντρευτούν. 

Στην εκδήλωση λέγεται ότι παρευρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι ποδοσφαιριστές του Μανέ. Επίσης, στα σχέδια του ζευγαριού ήταν κι ένα γαμήλιο ταξίδι, ωστόσο το Κόπα Άφρικα και το... σχολείο έβαλαν «φρένο». Πιο αναλυτικά, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η Άισα Τάμπα πρέπει να ολοκληρώσει τις εξετάσεις της στο σχολείο και μετά να τεθεί στη... διάθεση του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου.

Ποια είναι η 18χρονη που παντρεύτηκε ο Μανέ

Η Αϊσα γεννήθηκε στο Καζαμάνς μια πόλη που συνορεύει με το Μπαμπαλί, το χωριό από το οποίο κατάγεται ο Μανέ και όπου έχει δωρίσει χρήματα για την κατασκευή ενός νοσοκομείου. Έχει επίσης προσφέρει κεφάλαια για ένα τζαμί, ένα σχολείο, ένα βενζινάδικο και έχει δώσει εκπαιδευτικό υλικό σε μαθητές στην κοινότητά του.

Η Αϊσα είναι μαθήτρια στο Cabis School στο Grand Mbao Baobab της Σενεγάλης, σύμφωνα με το Essentially Sports. Σύμφωνα με πληροφορίες, μιλάει Mandingo, μια γλώσσα που ομιλείται σε μέρη της Σενεγάλης και της Γκάμπια, και την οποία μιλά και ο νέος της σύζυγος.

Το Pulse Sports ανέφερε ότι ο Μανέ είχε δώσει όρκο να παντρευτεί την Τάμπα από την ίδια μέρα που άρχισαν να βγαίνουν - που ήταν κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Λίβερπουλ. Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε αποκλειστικά ότι η νεαρή κοπέλα δεν έχει social media και διατηρεί ιδιωτική ζωή.