Ποια είναι η 18χρονη που παντρεύτηκε ο Μανέ σε μυστική τελετή - Την είχε απορρίψει στα 14 της, πείστηκε όταν έγινε 16!

Ποια είναι η 18χρονη που παντρεύτηκε ο Μανέ σε μυστική τελετή - Την είχε απορρίψει στα 14 της, πείστηκε όταν έγινε 16!

Sportal newsroom 12:34 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 11.01.2024

Ο Σαντιό Μανέ παντρεύτηκε τη 18χρονη αγαπημένη του Άισα Τάμπα, σε μυστική τελετή λίγες μέρες πριν η Σενεγάλη ξεκινήσει την πορεία της για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο... νιόπαντρος Σαντιό Μανέ πέρασε βέρα στην 19χρονη κοπέλα του, Αϊσα Τάμπα αυτή την εβδομάδα. Ο γάμος πιστεύεται ότι έγινε στις 7 Ιανουαρίου στο Keur Massar, μια περιοχή στην πρωτεύουσα του Ντακάρ, μόλις έξι ημέρες πριν από την έναρξη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής στις 13 Ιανουαρίου.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έφυγε για να ενταχθεί στην ομάδα της Σενεγάλης για την διοργάνωση, αλλά σταμάτησε στο δρόμο για να παντρευτεί την Τάμπα, με το ζευγάρι να κρατά τη σχέση τους μυστική μέχρι να παντρευτούν. Στην εκδήλωση λέγεται ότι παρευρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι ποδοσφαιριστές του Μανέ.

Ποια είναι η 18χρονη που παντρεύτηκε ο Μανέ

Η Αϊσα γεννήθηκε στο Καζαμάνς μια πόλη που συνορεύει με το Μπαμπαλί, το χωριό από το οποίο κατάγεται ο Μανέ και όπου έχει δωρίσει χρήματα για την κατασκευή ενός νοσοκομείου. Έχει επίσης προσφέρει κεφάλαια για ένα τζαμί, ένα σχολείο, ένα βενζινάδικο και έχει δώσει εκπαιδευτικό υλικό σε μαθητές στην κοινότητά του. 

Η Αϊσα είναι μαθήτρια στο Cabis School στο Grand Mbao Baobab της Σενεγάλης, σύμφωνα με το Essentially Sports. Σύμφωνα με πληροφορίες, μιλάει Mandingo, μια γλώσσα που ομιλείται σε μέρη της Σενεγάλης και της Γκάμπια, και την οποία μιλά και ο νέος της σύζυγος.

Το Pulse Sports ανέφερε ότι ο Μανέ είχε δώσει όρκο να παντρευτεί την Τάμπα από την ίδια μέρα που άρχισαν να βγαίνουν - που ήταν κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Λίβερπουλ. Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε αποκλειστικά ότι η νεαρή κοπέλα δεν έχει social media και διατηρεί ιδιωτική ζωή.

Ο Μανέ είχε μιλήσει στο παρελθόν για την ιδανική του γυναίκα, όπου αποκάλυψε ότι η σύζυγός του δεν θα ήταν σε καμία μορφή social media. Παρά το γεγονός ότι ο Σενεγαλέζος ήταν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του ποδοσφαίρου, κατάφερε με κάποιο τρόπο να κρατήσει τη σχέση του με την 18χρονη κοπέλα μυστική από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι τον γάμο τους φέτος.

Το 2022, ωστόσο, είχε μιλήσει ανοιχτά για το είδος του ατόμου που θα παντρευόταν.

«Έχω δει πολλά κορίτσια να με ρωτούν γιατί δεν είμαι παντρεμένη, αλλά συγνώμη που μπορεί να σπαταλάτε τον χρόνο σας. Η γυναίκα που θα παντρευτώ δεν θα είναι στα κοινωνικά δίκτυα», είπε ο Μανέ, σύμφωνα με το Tribune . «Θέλω να παντρευτώ μια γυναίκα που σέβεται τον Θεό και προσεύχεται καλά. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να επιλέγει την αγάπη του», πρόσθεσε.

Πώς γνωρίστηκαν;

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Αϊσα «προοριζόταν εδώ και καιρό για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή από τα εφηβικά της χρόνια», αν και δεν είναι γνωστό πόσο ακριβώς έχουν σχέση. Η νόμιμη ηλικία συναίνεσης στη Σενεγάλη είναι τα 16 έτη. Αναφέρθηκε επίσης από το «Pulse Sports» ότι η πρώην σταρ της Λίβερπουλ είχε φροντίσει τους λογαριασμούς της όταν ήταν στο σχολείο, με τον Σενεγαλέζο να «φροντίζει και την οικογένειά της». Το ζευγάρι μοιράζεται την ίδια θρησκεία, το Ισλάμ. Μερικές από τις επίσημες φωτογραφίες του γάμου κοινοποιήθηκαν στο επίσημο προφίλ του Μανέ, με τη λεζάντα «ευχαριστώ στον Θεό» γραμμένη στα αραβικά. 

Ο ποδοσφαιριστής έμαθε αρχικά για τη νυν σύζυγό του στα 14 της, αλλά τότε αρνήθηκε να την παντρευτεί, κάτι όμως που άλλαξε όταν αυτή έγινε 16 ετών, αλλά δεν την πλησίασε επίσημα εκείνη την εποχή, σύμφωνα με το Sports Brief. Ωστόσο, φέρεται να κοινοποίησε τις προθέσεις του στον θείο του, φίλο της οικογένειας, κάτι που οδήγησε στην τελική ένωσή τους.

Απλός και λιτός γάμος

Φωτογραφίες από τον γάμο, που έγινε στη Σενεγάλη, δημοσίευσε στο Instagram η φωτογραφική εταιρεία Magvision Evens. Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Μανέ και τη σύζυγό του, που είναι κόρη αρχιτέκτονα, να πιάνονται χέρι χέρι και να ποζάρουν μετά την τελετή.

Μια εικόνα δείχνει το ζευγάρι να κάθεται κάτω από μια οθόνη με τριαντάφυλλα, με τις λέξεις «Κυρία Μανέ» αποτυπωμένες στον τοίχο. Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο X (πρώην Twitter) έδειξε τους δυο τους να χαμογελούν και να γελούν καθώς κάθονταν μαζί σε έναν καναπέ μετά τον γάμο τους.

Άλλες φωτογραφίες δείχνουν ένα δεύτερο ρούχο - ένα μεταξωτό λευκό τοπ και φούστα, το οποίο συνδύασε με ένα ογκώδες χρυσό κολιέ και σκουλαρίκια. Η νύφη έχει και χέννα στα δύο χέρια. Ο Μανέ φαίνεται στις φωτογραφίες να φοράει παραδοσιακό σενεγαλέζικο φόρεμα.