Χόρχε Ζεσούς: «Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του Κριστιάνο με τον Νεϊμάρ»

Νεϊμάρ & Χόρχε Ζεσούς

i

PrtScr

Χόρχε Ζεσούς: «Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του Κριστιάνο με τον Νεϊμάρ»

Κώστας Τόπας 12:24 - 15.01.2024

Ο Πορτογάλος προπονητής της Αλ Χιλάλ, Χόρχε Ζεσούς μίλησε για τις διαφορές που έχουν ως ποδοσφαιριστές οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ.

Μετά από λίγες μέρες διακοπών σε πορτογαλικό έδαφος, ο Χόρχε Ζεσούς ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία για να ηγηθεί της Αλ Χιλάλ. O Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τις διαφορές μεταξύ των αστέρων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Νεϊμάρ, του παίκτη του, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του.

 «Ο Κριστιάνο έχει περισσότερο πάθος για το ποδόσφαιρο και, ως εκ τούτου, το βάζει ως προτεραιότητα. Ο Νεϊμάρ έχει περισσότερο πάθος για άλλα πράγματα και βάζει αυτά τα άλλα πράγματα, που είναι η ιδιωτική του ζωή, μπροστά. Αλλά ως παίκτης είναι υπέροχος. Και ως προπονητής είχα συνεργασία ενάμιση μήνα μαζί του και με εξέπληξε θετικά σε όλα», κατέληξε ο Ζεσούς.

Ο Πορτογάλος προπονητής της πρώτης ομάδας στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μετανιώνει για την απουσία του Νεϊμάρ λόγω τραυματισμού, δίνοντας τα εύσημα για τον Βραζιλιάνο. «Πρώτον, δεν είχα καθόλου τύχη. Γιατί; Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Νεϊμάρ. Δουλέψαμε ενάμιση μήνα, όχι παραπάνω. Είναι κάτι ασυνήθιστο, είναι έξω από τα συνηθισμένα. Και ως εκ τούτου, χάσαμε ποιότητα, τουλάχιστον επιθετικά. Είναι εύκολο παιδί στην ηγεσία, είναι ένα πολύ γλυκό παιδί με κατανόηση», είπε.