Πάει για διπλό «χτύπημα» με Μπενζεμά και Φιρμίνο η Τσέλσι

Καρίμ Μπενζεμά

Πάει για διπλό «χτύπημα» με Μπενζεμά και Φιρμίνο η Τσέλσι

Δημήτρης Χούπης 14:19 - 15.01.2024

Η Τσέλσι θέλει να κάνει διπλό «χτύπημα», αποκτώντας τον Μπόμπι Φιρμίνο και τον Καρίμ Μπενζέμα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Telegraph.

Η Τσέλσι τη φετινή σεζόν είναι αρκετά ασταθής, έχοντας μεγάλο πρόβλημα στην αποτελεσματικότητά της. Κάπως έτσι στόχος της είναι να αποκτήσει έναν κεντρικό επιθετικό ή και δύο. Τα ονόματα μάλιστα που έχει στη λίστα της είναι... βαριά αφού τόσο ο Ρομπέρτο Φιρμίνο όσο και ο Καρίμ Μπενζεμά έχουν γίνει πόλος έλξης από την ομάδα του Λονδίνου. 

Όπως αναφέρει λοιπόν η Telegraph, οι «μπλε» θέλουν να κλείσουν συμφωνία δανεισμού με έναν από τους δύο, ο οποίος θα δώσει λύση στο πρόβλημα του γκολ. Ο Γάλλος επιθετικός εδώ και καιρό είναι εκτός ομάδας, καθώς δεν έχει εμφανιστεί στις προπονήσεις της Αλ Ιτιχάντ, προκαλώντας έτσι «συναγερμό» στον αραβικό σύλλογο. 

Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, αποκτήθηκε από την Αλ Ιτιχάντ το καλοκαίρι του 2023 και σε αυτό το διάστημα μετράει 15 γκολ. Ωστόσο ο Μπενζεμά φαίνεται ότι δεν.... έχει ψήσει τους οπαδούς της αραβικής ομάδας, οι οποίοι του έχουν ασκήσει σκληρή κριτική. Συγκεκριμένα θεωρούν ότι η προσφορά του στον σύλλογο δεν είναι αυτή που περίμεναν κυρίως στα μεγάλα παιχνίδια. 

Ο λόγος που ο Βινίσιους πανηγύρισε με το «Siu» του Κριστιάνο (vid)
LA LIGA

13:20 - 15.01.2024

Ο λόγος που ο Βινίσιους πανηγύρισε με το «Siu» του Κριστιάνο (vid)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, Βινίσιους ξεσήκωσε τα πλήθη στη Σαουδική Αραβία με τον γνωστό πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Γάλλος μάλιστα είχε «εξαφανιστεί» για αρκετό καιρό από τις προπονήσεις της Αλ Ιτιχάντ, με τον προπονητή της ομάδας αρχικά να λέει ότι βρίσκεται στη Μαδρίτη για προσωπικούς λόγους. Ενώ ένα δημοσίευμα της MARCA υποστηρίζει ότι βρισκόταν στον Μαυρίκιο, όπου είχε «κολλήσει» λόγω ενός κυκλώνα.