Απίστευτο: Ο Τέτε της Φούλαμ γύρισε σπίτι του από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με ενοικιαζόμενο ποδήλατο (vid)

Κένι Τέτε

i

PrtScr

Απίστευτο: Ο Τέτε της Φούλαμ γύρισε σπίτι του από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με ενοικιαζόμενο ποδήλατο (vid)

Κώστας Τόπας 11:39 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 15.01.2024

Ο αμυντικός της Φούλαμ, Κένι Τέτε, έφυγε από το στάδιο του Στάμφορντ Μπριτζ με ενοικιαζόμενο ποδήλατο για να επιστρέψει στο σπίτι μετά την ήττα, από την Τσέλσι με 1-0 στην Premier League.

Πολυτελή αυτοκίνητα, ταξί ή λεωφορεία. Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύουν για τον Κένι Τέτε. Ο 28χρονος αμυντικός της Φούλαμ, έφυγε από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με ενοικιαζόμενο ποδήλατο μετά την ήττα από την Τσέλσι (1-0) στην Premier League το Σάββατο (13/01). Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok δείχνει τον Ολλανδό διεθνή αμυντικό επάνω σε ποδήλατο γνωστό μοντέλο της μάρκας Lime. 

@scottish969 This is ways fooball team travel home @Fulham FC #chelseavsfulham ♬ som original - @lastnostalgia

Ντυμένος με την αθλητική φόρμα του κλαμπ και με κουκούλα στο κεφάλι, ο Κένι Τέτε έκανε αρκετούς που ήταν εκεί να γελάσουν με το θέαμα, όπως μέλη της υπηρεσίας ασφαλείας και τον συμπαίκτη του, Ζοάο Παλχίνια. Ο πρώην παίκτης Λυών φαινόταν να αναζητά οδηγίες στο κινητό του πριν ξεκινήσει με μια μικρή βαλίτσα τοποθετημένη στο μπροστινό καλάθι του μάλλον ασυνήθιστου μέσου μεταφοράς του για κορυφαίο επαγγελματία παίκτη.

Ο Τέτε σίγουρα βρήκε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να αποφύγει την πολύ μεγάλη κίνηση στους δρόμους του Λονδίνου, όπου αγωνίζεται από το 2020 και τη μεταγραφή του από τη Λυών, με κάτι παραπάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ονάνα πέταξε στο παρά πέντε με ιδιωτικό τζετ για το δεύτερο ματς σε δυο ηπείρους μέσα σε 24 ώρες!
PREMIER LEAGUE

11:11 - 15.01.2024

Ο Ονάνα πέταξε στο παρά πέντε με ιδιωτικό τζετ για το δεύτερο ματς σε δυο ηπείρους μέσα σε 24 ώρες!

Μετά το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ, ο Αντρέ Ονάνα πέταξε με ιδιωτικό τζετ για να ενσωματωθεί στην εθνική του Καμερούν για τον αγώνα με τη Γουινέα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Πριν κάνει πετάλι, ο Τέτε είχε παίξει για περισσότερο από μία ώρα εναντίον των «μπλε» προτού αντικατασταθεί από τον Τίμοθι Καστανί. Αδιαμφισβήτητος βασικός στο ξεκίνημα της σεζόν, ο αμυντικός εναλλάσσεται μεταξύ πάγκου και γηπέδου για ένα μήνα μετά από έναν τραυματισμό στη βουβωνική χώρα που τον άφησε εκτός για σχεδόν δύο μήνες.