Ενοχλημένος ο Λουίς Ενρίκε με τις φήμες για τον Εμπαπέ: «Είναι ψέματα, δεν με απασχολούν»

Λουίς Ενρίκε

i

© PrtScr

Ενοχλημένος ο Λουίς Ενρίκε με τις φήμες για τον Εμπαπέ: «Είναι ψέματα, δεν με απασχολούν»

Πάνος Κορομηλάς 13:26 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 15.01.2024

Το μεταγραφικό «σήριαλ» του Κιλιάν Εμπαπέ καλά κρατεί και ο Λουίς Ενρίκε είναι αγανακτισμένος με τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του 25χρονου επιθετικού.

Τα σενάρια για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ δίνουν και παίρνουν και αυτή τη στιγμή μοιάζει άγνωστο αν ο Γάλλος σταρ θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η Ρεάλ Μαδρίτης εντείνει τις προσπάθειες για να τον αποκτήσει, βάζοντας τελεσίγραφο στον ποδοσφαιριστή για την τελική του απάντηση μέχρι σήμερα (15/1).

Από την πλευρά τους, οι Παριζιάνοι θέλουν να κρατήσουν τον Εμπαπέ στην ομάδα, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο με ανανεωμένους όρους. 

Η κατάσταση αυτή φαίνεται πως έχει κουράσει τον προπονητή της ομάδας, Λουίς Ενρίκε, ο οποίος μιλώντας στο Amazon Prime Video Sport France, τόνισε πως δεν δίνει καμία σημασία στις φήμες:

«Ξέρετε πόσα χρόνια είμαι στην ελίτ του παγκόσμιου και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου; Πέντε στη Μαδρίτη, οκτώ στη Βαρκελώνη ως παίκτης. Ως προπονητής, έξι στη Μπαρτσελόνα, στη Ρόμα, στη Θέλτα Βίγκο. Έπαιξα για τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Γεννήθηκα σε αποδυτήρια που γύρω υπάρχουν πάντα σχόλια από έναν άνθρωπο, από έναν άλλον, μια φήμη, ένα ψέμα και ένα ψέμα έχει φτιαχτεί κι εδώ. Είμαι τόσο συνηθισμένος σε αυτό, δεν με απασχολεί».

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση, ενώ εάν ισχύσει η διορία που έχει δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης στον Εμπαπέ, εκείνος θα πρέπει να απαντήσει οριστικά μέχρι το τέλος της ημέρας. Διαφορετικά, η «βασίλισσα» θα στραφεί σε άλλες επιθετικές επιλογές, με πρώτη και καλύτερη εκείνη του Έρλινγκ Χάαλαντ.