Με πρωταγωνιστή τον Εμπαπέ η Παρί απέδρασε από την έδρα της Λανς και ανέβηκε στο +8
i

©Photo by Xavier Laine/Getty Images

Με πρωταγωνιστή τον Εμπαπέ η Παρί απέδρασε από την έδρα της Λανς και ανέβηκε στο +8

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:58 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 15.01.2024

Με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν απέδρασε από την έδρα της Λανς με 2-0 και ανέβηκε στο +8.

Έχοντας τον Ντοναρούμα σε εξαιρετικό βράδυ και το αριθμητικό πλεονέκτημα από το πρώτο μέρος, η Παρί Σεν Ζερμέν έφυγε με μεγάλο «διπλό» από το «Μπολάρ-Ντελελί» (2-0 τη Λανς), στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 18ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ανέβασε τη διαφορά της στο +8 από την δεύτερη Νις, ενώ η Λανς βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 πόντους. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Λανς να κερδίζει πέναλτι στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Φρανκόφσκι ήταν ο εκτελεστής, αλλά ο Ντοναρούμα έκανε σπουδαία επέμβαση κρατώντας το 0-0. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο ,30ο λεπτό με τον Μπαρκολά. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Κιλιάν Εμπαπέ και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για την Παρί

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Γκραντίτ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος και στο 89ο λεπτό ο Εμπαπέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους Παριζιάνους. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (19ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ