Το αλύγιστο Στρασβούργο «σόκαρε» τη Μαρσέιγ κι «έκλεψε» τον βαθμό στη Μασσαλία

Μαρσέιγ - Στρασβούργο

i

© PrtScr

Το αλύγιστο Στρασβούργο «σόκαρε» τη Μαρσέιγ κι «έκλεψε» τον βαθμό στη Μασσαλία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:58 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 12.01.2024

Σε ένα ματς-θρίλερ, το Στρασβούργο βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90+1 κι «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Μαρσέιγ.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Ligue 1, Μαρσέιγ και Στρασβούργο έμειναν ισόπαλοι (1-1), με τους φιλοξενούμενους να... σοκάρουν τους Μασσαλούς στο τέλος.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, με το... καλημέρα οι Μασσαλοί πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Σαμουέλ Ζιγκό βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή, είπε «ευχαριστώ» στον Βιτίνια για την ασίστ και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν αρκετά, με το Στρασβούργο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 15ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση. Ο Γκαμεϊρό δοκίμασε το σουτ από πλεονεκτική θέση, με τον Πάου Λόπεθ να τον σταματάει εντυπωσιακά.

Στην επανάληψη, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο. Το Στρασβούργο ήταν αυτό που είχε την κατοχή και τη δημιουργία, με αποτέλεσμα στο 90+1 να έρθει η «λύτρωση». Ο Ζερεμί Σεμπά πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή κι εκτέλεσε τον Λόπεθ για το τελικό 1-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

Ελεύθεροι και ωραίοι: Αυτά είναι τα τέσσερα πιο «καυτά» ονόματα που κυκλοφορούν στην αγορά
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

16:11 - 10.01.2024

Ελεύθεροι και ωραίοι: Αυτά είναι τα τέσσερα πιο «καυτά» ονόματα που κυκλοφορούν στην αγορά

Το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι έχει ανοίξει εδώ και μερικές μέρες και πολλές ομάδες θέλουν να ενισχυθούν ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Ελεύθεροι κυκλοφορούν μερικοί ποδοσφαιριστές, με καλό βιογραφικό και περγαμηνές στην πλάτη τους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν από έναν μεγάλο σύλλογο τοπ ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έως μία μικρομεσαία ομάδα της Stoiximan Super League.

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: