Εξαγριωμένοι οπαδοί του Κριστιάνο έκαναν «ντου» στο ξενοδοχείο της Αλ Νασρ μετά την ακύρωση της περιοδείας στην Κίνα (vids)

Εξαγριωμένοι οπαδοί του Κριστιάνο έκαναν «ντου» στο ξενοδοχείο της Αλ Νασρ μετά την ακύρωση της περιοδείας στην Κίνα (vids)

Κώστας Τόπας 11:37 - 24.01.2024

Φανατικοί του Κριστιάνο Ρονάλντο εισέβαλαν στο ξενοδοχείο της Αλ Νασρστην Κίνα αφού ο Ο Πορτογάλος αστέρας αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την περιοδεία του συλλόγου.

Η Αλ Νασρ βρέθηκε στην Κίνα για προετοιμασία και μερικά φιλικά παιχνίδια. Όπως ήταν φυσικό, επικράτησε τρέλα στο αεροδρόμιο του Σενζέν, εκεί όπου περίμεναν χιλιάδες θαυμαστές του Κριστιάνο Ρονάλντο για να τον υποδεχθούν. Οι θαυμαστές δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες και να φωνάξουν το όνομα του «CR7».

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους θαυμαστές του, καθώς η Αλ Νασρ ανακοίνωσε πως η ομάδα δεν θα δώσει φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας επί κινεζικού εδάφους και θα αναγκαστεί να επιστρέψει πίσω στη βάση, λόγω ενός τραυματισμού που ταλαιπωρεί τον Πορτογάλο αστέρα και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Ετσι, η Αλ Νασρ ανακοίνωσε ότι θα αναβάλει τους αγώνες για μια μελλοντική ημερομηνία για να επιτρέψει στον Κριστιάνο να συμμετάσχει στην περιοδεία αργότερα. Ωστόσο, ορισμένοι οπαδοί φάνηκαν να μην αντιμετώπισαν ευγενικά την αναβολή των αγώνων.

Πλάνα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν οπαδούς να εισβάλλουν στο ξενοδοχείο της Αλ Νασρ, για να εκφράσουν την απογοήτευσή του για την αδυναμία του Κριστιάνο Ρονάλντο να συμμετάσχει στην περιοδεία της ομάδας του,. 

Ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ζήτησε συγγνώμη για τον τραυματισμό του. «Όπως ξέρεις, στο ποδόσφαιρο κάποια πράγματα δεν μπορείς να ελέγξεις. Έχω παίξει 22 χρόνια στο ποδόσφαιρο και είμαι ένας παίκτης που δεν έχω πολλούς τραυματισμούς. Έτσι, είμαι πολύ λυπημένος γιατί ο Αλ Νασρ και εγώ ήρθαμε στην Κίνα για να απολαύσουμε την περιοδεία. Έρχομαι στην Κίνα από το 2003/2004, οπότε νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ – το δεύτερο σπίτι μου. Ένιωσα ότι είμαι πάντα ξεχωριστός εδώ. Αισθάνομαι λυπημένος. 

Ξέρω ότι είσαι και λυπημένος, ειδικά οι άνθρωποι που αγαπούν τον Κριστιάνο, αλλά πρέπει να το δούμε αυτό με καλό τρόπο. Δυστυχώς, έχω κάποια προβλήματα, αλλά αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου και της ζωής μου. Είμαι εδώ, είμαι με τους οπαδούς, είμαι με τους Κινέζους και θα συνεχίσουμε εδώ.