Έπος: Ο Άμραμπατ αποβλήθηκε... δύο φορές στο ίδιο ματς
i

© PrtScr

Έπος: Ο Άμραμπατ αποβλήθηκε... δύο φορές στο ίδιο ματς

Στέλιος Βαρδάκης • 10:49 - 31.01.2024

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό έλαβε χώρα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο Σοφιάν Άμραμπατ του Μαρόκου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον VAR όμως να φωνάζει τον διαιτητή να δει τη φάση και τελικά να αποβάλλει τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απευθείας κόκκινη.

Πρωτοφανές περιστατικό στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με πρωταγωνιστή τον Σοφιάν Άμραμπατ. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποβλήθηκε... δύο φορές στο ίδιο ματς του Μαρόκο με τη Νότια Αφρική

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός δεξιός μπακ (ο οποίος είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα) μετά από ένα φάουλ που έκανε στις καθυστερήσεις του αγώνα δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Όμως, μετά από επανεξέταση του VAR ανακλήθηκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αμραμπάτ νόμιζε ότι η κόκκινη του είχε ακυρωθεί αλλά αντί γι' αυτό έλαβε απλά μια απευθείας κόκκινη κάρτα.

Δείτε το περιστατικό:

Για την ιστορία, η Νότια Αφρική πήρε την πρόκριση (2-0) χάρις στα γκολ των Έβιντενς Μακγκόπα (57') και Τεμπόχο Μοκοένα (90+4'). Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μαρόκο, που είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ήταν εκ των φαβορί της διοργάνωσης ωστόσο, αποκλείστηκε πρόωρα από τη φάση των «16» προσθέτοντας ακόμα μία έκπληξη στο φετινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Σαλάχ σπάει τη σιωπή του μετά τη διαμάχη για τον τραυματισμό του στην Αίγυπτο
PREMIER LEAGUE

14:09 - 27.01.2024

Ο Σαλάχ σπάει τη σιωπή του μετά τη διαμάχη για τον τραυματισμό του στην Αίγυπτο

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επιβεβαίωσε την αγάπη του για την Αίγυπτο, αλλά έδωσε ένα σκληρό μήνυμα τους επικριτές του, αφού αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αγγλία λόγω του τραυματισμού που υπέστη.

Μοιραίος παίκτης για τους Μαροκινούς ο Ασράφ Χακίμι ο οποίος έχασε πέναλτι στο 85' και ενώ το σκορ βρισκόταν μόλις στο 1-0.

Επόμενος αντίπαλος για τη «μπαφάνα μπαφάνα» το Πράσινο Ακρωτήρι (03/02 22:00), την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, για τα προημιτελικά του θεσμού.