«Βαριά» καμπάνα για τον προπονητή του Μαρόκου μετά το ξύλο στο ματς με τη ΛΔ του Κονγκό

Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί

i

© PS Youtube

«Βαριά» καμπάνα για τον προπονητή του Μαρόκου μετά το ξύλο στο ματς με τη ΛΔ του Κονγκό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:14 - 24.01.2024

Τις υπηρεσίες του Ουαλίντ Ρεγκραγκί θα στερηθεί για δύο παιχνίδια η Εθνική ομάδα του Μαρόκου, μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ματς με τη ΛΔ του Κονγκό.

Ο κακός χαμός έλαβε χώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη ΛΔ του Κονγκό, για τους ομίλους του Κόπα Άφρικα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ο προπονητής της πρώτης, Ουαλίντ Ρεγκραγκί είχε έντονο διάλογο με έναν ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, Τσανσέλ Μπεμπά, 

Όπως είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έσπευσαν αμέσως στο σημείο, ωστόσο αντί να ηρεμήσουν την κατάσταση τελικά αρκετοί από αυτούς πιάστηκαν στα χέρια. Η... μανούρα συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια, όπου και εκεί ήρθαν τα πάνω - κάτω. 

Η CAF, λοιπόν, αποφάσισε να τιμωρήσει με «βαριά» καμπάνα τον προπονητή του Μαρόκου, στον οποίο επέβαλε ποινή αποκλεισμού για δύο αγώνες. Αυτό γνωστοποίησε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας, η οποία, μάλιστα, εξέφρασε τα παράπονά της μέσω ανακοίνωσης, τονίζοντας πως θα ασκήσει έφεση. 

«Η Βασιλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μαρόκου αποφάσισε να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, θεωρώντας ότι είναι άδικη. Τα γεγονότα έδειξαν ότι ο κ. Ουαλίντ Ρεγκράγκι δεν είχε καμία συμπεριφορά που αντίκειται στο πνεύμα του αθλητικού πνεύματος», ανέφερε συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η ομάδα. 

Από μεριάς του ο Ρεγκραγκί δήλωσε λίγα 24ωρα πριν πως δέχεται απειλές για τη ζωή του και ότι οι κατηγορίες που τον στοχεύουν, επηρεάζουν την οικογένειά του. Ο προπονητής τόνισε πως είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εικόνα που έχει χτίσει εδώ και πολλά χρόνια.

Ντροπιαστικές σκηνές: Ο απίστευτος τρόπος που γίνεται ο σωματικός έλεγχος στις γυναίκες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:32 - 23.01.2024

Ντροπιαστικές σκηνές: Ο απίστευτος τρόπος που γίνεται ο σωματικός έλεγχος στις γυναίκες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (vid)

Σκηνές που σοκάρουν αποτυπώθηκαν έξω από γήπεδο της Ακτής Ελεφαντοστού, με τους αστυνομικούς να πιάνουν τα απόκρυφα σημεία γυναικών προκειμένου να τους ελέγξουν.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού Αγιούμπ Ελ Κααμπί να αγωνίζεται ως αλλαγή. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως το Μαρόκο βρίσκεται στην επόμενη φάση του Κόπα Άφρικα και αν δεν αλλάξει κάτι τότε ο σύλλογος θα δώσει τα επόμενα ματς με τον βοηθό στον πάγκο.