Ποιό Κόπα Άφρικα; Η εντυπωσιακή φίλαθλος της Ακτής Ελεφαντοστού που κέντρισε την προσοχή (pic)
i

© PrtScr

Ποιό Κόπα Άφρικα; Η εντυπωσιακή φίλαθλος της Ακτής Ελεφαντοστού που κέντρισε την προσοχή (pic)

Sportal newsroom 15:29 - 22.01.2024

Μπορεί ο Εκόνγκ να ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη της Νιγηρίας απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού για το Κόπα Άφρικα, την προσοχή ωστόσο «τράβηξε» μία Ιβοριανή φίλαθλος που βρισκόταν στις εξέδρες και ήταν ντυμένη στα χρώματα της πατρίδας της.

Μία γυναίκα φίλαθλος της Ακτής Ελεφαντοστού «μαγνήτισε» τον φακό στο παιχνίδι του Κόπα Άφρικα με τη Νιγηρία κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η οικοδέσποινα Ακτή Ελεφαντοστού έχει μέχρι στιγμής μία νίκη και μια ήττα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής που φιλοξενεί προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα στο κοινό της.

Η  Αλίσα Λέμαν γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της με τεράστιο πάρτι, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα (pics)
SPORT+

14:18 - 22.01.2024

Η Αλίσα Λέμαν γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της με τεράστιο πάρτι, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα (pics)

Η Αλίσα Λέμαν γιόρτασε με στυλ τα γενέθλια της μαζί με τους φίλους, την οικογένεια και τον σύντροφο της Ντάγκλας Λουίζ επιδεικνύοντας μάλιστα το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα της με το εντυπωσιακό φόρεμα που είχε φορέσει.

Τι κι αν το θέαμα εντός αγωνιστικού χώρου ήταν φτωχό, με τον Εκόνγκ του ΠΑΟΚ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 55' και την Ακτή Ελεφαντοστού να φεύγει από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι. Εντούτοις, αυτή που «κέρδισε» τις εντυπώσεις ήταν μία γυναίκα φίλαθλος των Ιβοριανών, που έγινε viral όπως λέμε λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης.