Η κόρη του Φρανκ Λεμπέφ προκαλεί χαμό φορώντας μόνο δύο πετσέτες (pics)
i

© PrtSscr

Η κόρη του Φρανκ Λεμπέφ προκαλεί χαμό φορώντας μόνο δύο πετσέτες (pics)

Sportal newsroom 11:45 - 22.01.2024

H Τζέιντ Λεμπέφ, κόρη του πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι Φρανκ Λεμπέφ γοήτευσε πρόσφατα τους 244 χιλιάδες followers της στο Instagram με μια σειρά από καλαίσθητα επιμελημένες φωτογραφίες.

H Τζέιντ Λεμπέφ εκτός από κόρη του Φρανκ Λεμπέφ (πρώην αμυντικού της Τσέλσι) είναι και μοντέλο! Οι αναρτήσεις της στο instagram γίνονται «ανάρπαστες». Στη νέα της επιμελημένη συλλογή τριών εικόνων η Γαλλίδα εντυπωσιακή μελαχρινή απέπνεε χάρη ενώ ήταν τυλιγμένη  με μια πετσέτα που κάλυπτε με λεπτότητα τα μαλλιά και το σώμα της.

Με κομψό στυλ, η Τζέιντ συμπλήρωσε το σύνολο της με μοντέρνα γυαλιά ηλίου, αναδεικνύοντας ένα μείγμα απλότητας και φινέτσας. Η προσεκτικά επιλεγμένη λεζάντα κάτω από την ανάρτηση της γράφοντας: «Taking it easy», προσέδωσε έναν χαλαρό και συγκροτημένο τόνο. 

Καθηλωτική εμφάνιση της Ντιλέτα Λεότα σε Αυστριακή γιορτή για λουκάνικα (pics)
SPORT+

10:58 - 22.01.2024

Καθηλωτική εμφάνιση της Ντιλέτα Λεότα σε Αυστριακή γιορτή για λουκάνικα (pics)

Τα βλέμματα για άλλη μία φορά τράβηξε επάνω της η εντυπωσιακή σύντροφος του Λόρις Κάριους, Ντιλέτα Λεότα με την εκλεπτυσμένη της εμφάνιση σε Αυστριακή εκδήλωση για λευκά λουκάνικα. Η πανέμορφη τηλεπαρουσιάστρια κέρδισε το Instagram, με τους ακολούθους της να μην αντιστέκονται και να πατούν σωρηδόν likes.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 33χρονη Τζέιντ Λεμπέφ «αναστατώνει» το instagram, αφού και προηγούμενες δημοσιεύσεις της στα social media είχαν τρομερή απήχηση στους διαδικτυακούς της φίλους και ακολούθους.