Καθηλωτική εμφάνιση της Ντιλέτα Λεότα σε Αυστριακή γιορτή για λουκάνικα (pics)
i

© PrtScr

Καθηλωτική εμφάνιση της Ντιλέτα Λεότα σε Αυστριακή γιορτή για λουκάνικα (pics)

Sportal newsroom 10:58 - 22.01.2024

Τα βλέμματα για άλλη μία φορά τράβηξε επάνω της η εντυπωσιακή σύντροφος του Λόρις Κάριους, Ντιλέτα Λεότα με την εκλεπτυσμένη της εμφάνιση σε Αυστριακή εκδήλωση για λευκά λουκάνικα. Η πανέμορφη τηλεπαρουσιάστρια κέρδισε το Instagram, με τους ακολούθους της να μην αντιστέκονται και να πατούν σωρηδόν likes.

Η τηλεπαρουσιάστρια Ντιλέτα Λεότα έλαμψε με την κομψή της ενδυμασία μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Λόρις Κάριους σε μία εκδήλωση για παραδοσιακά λευκά λουκάνικα στο θέρετρο Stanglwirt της Αυστρίας Η εντυπωσιακή ξανθιά καθήλωσε τους 9 εκατομμύρια followers της στο Instagram με τις πρόσφατες αναρτήσεις της, παρουσιάζοντας μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση στην εν λόγω Αυστριακή εκδήλωση.

 Η Ιταλίδα καλλονή συνοδευόμενη από τον αρραβωνιαστικό της Κάριους, τερματοφύλακα της Νιουκάστλ, απέπνεε κομψότητα με έναν κορσέ που αναδείκνυε το στυλ και την αυτοπεποίθησή της. Οι ενημερώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιλάμβαναν μια συλλογή από σχολαστικά επιμελημένες φωτογραφίες και βίντεο, δίνοντας μια γεύση από την παρουσία του ζευγαριού στην εορταστική εκδήλωση. 

Το ζευγάρι μάλιστα ακολούθησε την παράδοση, με τον Κάριους να φοράει παραδοσιακή ενδυμασία, συμπληρώνοντας το ντύσιμο της Λεότα. Η τηλεπερσόνα ενθουσίασε τους ακολούθους της, καθώς φωτογραφήθηκε τρώγοντας ένα κουλούρι, ενώ παράλληλα επιδείκνυε το ροζ φόρεμά της, τον ασορτί κορσέ της και το λευκό της πουκάμισο που τόνιζε... το δυνατό της σημείο.