«Κλείνει» στόματα ο Νούνιες: Έγινε ο πρώτος παίκτης στην Premier League που έχει δέκα γκολ και δέκα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν
i

©Photo by Ryan Pierse/Getty Images

«Κλείνει» στόματα ο Νούνιες: Έγινε ο πρώτος παίκτης στην Premier League που έχει δέκα γκολ και δέκα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν

Δημήτρης Χούπης 09:42 - 22.01.2024

Ο Ντάργουιν Νούνιες στο χθεσινό παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μπόρνμουθ σκόραρε δύο γκολ και κάπως έτσι έγινε ο πρώτος παίκτης στην Premier League που έχει δέκα γκολ και δέκα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ντάργουιν Νούνιες όταν πήγε στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022 ήταν ένα αρκετά υποσχόμενο όνομα, αφού με την Μπενφίκα είχε τρομερές σεζόν με πολλά γκολ. Ωστόσο στην πρώτη του χρονιά στο Μέρσεϊσαϊντ δεν πήγε και πολύ καλά αφού ο Ουρουγουανός δεν μπορούσε να προσαρμοστεί εύκολα στη νέα του ομάδα. 

Κάτι που φάνηκε και στα νούμερά του στο τέλος της σεζόν, τα οποία δεν ήταν τόσο άσχημα, αλλά αναλογικά με το ποσό που ξόδεψαν οι «κόκκινοι», θα μπορούσε να τα είχε πάει και καλύτερα. 

Κάπως έτσι δέχτηκε αρκετή κριτική, κυρίως για τα τελειώματά του, αλλά φέτος ο 24χρονος φαίνεται ότι βρίσκει τον εαυτό του. Μπορεί ακόμα να χάνει τα... εύκολα και να βάζει τα δύσκολα, ωστόσο ο Ουρουγουανός είναι σίγουρα πιο βελτιωμένος και πιο χρήσιμος για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Πέρσι ο Νούνιες είχε 15 γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και μέχρι στιγμής φέτος έχει ξεπεράσει αυτά τα νούμερα. 

Συγκεκριμένα έχει σκοράρει δέκα τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο δημιουργικό κομμάτι έχει γίνει αρκετά καλύτερος αφού έχει δέκα ασίστ. Με τα δύο του τέρματα στη χθεσινή νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπόρνμουθ με 4-0 μάλιστα ο Ουρουγουανός κεντρικός επιθετικός έγινε ο πρώτος παίκτης της Premier League που μετράει 10 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.