Επιστρέφει στην Αγγλία ο Σαλάχ μετά τον τραυματισμό του

Επιστρέφει στην Αγγλία ο Σαλάχ

i

© PrtScr

Επιστρέφει στην Αγγλία ο Σαλάχ μετά τον τραυματισμό του

Πάνος Κορομηλάς 22:21 - 21.01.2024

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, επιστρέφει στην Αγγλία για να κάνει την αποθεραπεία του, μετά τον τραυματισμό του στο ματς της Αιγύπτου με την Γκάνα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, χτύπησε στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης της Αιγύπτου με την Γκάνα, σκορπώντας την ανησυχία στον Γιούργκεν Κλοπ και τη Λίβερπουλ. Ο Γερμανός προπονητής, ομολόγησε πως βίωσε ένα σοκ μόλις είδε τον ποδοσφαιριστή του να τραυματίζεται:

«Εκείνη την στιγμή ήταν ένα σοκ. Οι τραυματισμοί του μπορεί να εκδηλωθούν με διαφορετικούς τρόπους. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι πολύ σπάνιο για τον Mo να τραυματιστεί, οπότε κάτι πρέπει να είναι, θα δούμε. Θα γίνει υπερηχογράφημα και μαγνητική τομογραφία και μετά θα δούμε ποιο είναι το σχέδιο της Αιγύπτου. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να μάθουμε».

Ο τραυματισμός του δεν αποδείχτηκε ιδιαίτερα σοβαρός, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου να ενημερώνει πως ο παίκτης θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα ματς της εθνικής του ομάδας στη διοργάνωση:

«Ο τραυματισμός του Σαλάχ ήταν ένα τράβηγμα στον μηρό και θα τον αναγκάσει να μείνει εκτός για δύο παιχνίδια στο Κόπα Άφρικα, απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι και της φάσης των «16» σε περίπτωση πρόκρισης».

Ωστόσο, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ο Σαλάχ θα αναχωρήσει προσωρινά από την Ακτή Ελεφαντοστού, προκειμένου να κάνει την αποθεραπεία του στην Αγγλία, μαζί με το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, εάν η κατάσταση του βελτιωθεί, θα ενσωματωθεί ξανά στην αποστολή της εθνικής του ομάδας και θα είναι διαθέσιμος για τους επόμενους αγώνες του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν υπολογίζεται τόσο για την αναμέτρηση της Αιγύπτου απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήριο (22/01, 22:00) όσο και για τον αγώνα που θα ακολουθήσει εάν η χώρα του εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.