Πέρασε νικηφόρα από το Vitality η Λίβερπουλ και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας
i

©Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Πέρασε νικηφόρα από το Vitality η Λίβερπουλ και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας

Δημήτρης Χούπης 20:27 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 21.01.2024

Η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στην Μπόρνμουθ αλλά στο τέλος έφυγε νικηφόρα αφού επικράτησε με 4-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Λίβερπουλ έφυγε νικηφόρα από το Vitality επικρατώντας με 4-0 της Μπόρνμουθ για την 21η αγωνιστική και κάπως έτσι παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, αφού αμφότερες έκαναν αρκετά λάθη. Οι «κόκκινοι» είχαν μια καλή στιγμή, με τον ΜακΆλιστερ να κάνει ένα σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δοκάρι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ ανέβασαν ρυθμό και άνοιξαν το σκορ στο 49' με τον Νούνιες, ο οποίος μετά από ασίστ του Ζότα, πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Στο 71ο λεπτό οι «κόκκινοι» έκανα δύο τα τέρματά τους με τον Ζότα, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Χάκπο και με ωραία πλασέ έκανε το 2-0. 

Ο ίδιος εννέα λεπτά μετά με το δεύτερο προσωπικό του γκολ πέτυχε και τρίτο τέρμα για τη Λίβερπουλ. Ο Πορτογάλος πήρε την μπάλα από τον Μπράντλεϊ, αρχικά βρήκε περισσότερο αέρα αλλά κατάφερε αμέσως να σουτάρει και να «νικήσει» τον Νέτο. Στο 90+2' ο Νούνιες με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 

Με αυτή τη νίκη λοιπόν οι «κόκκινοι» παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 48 βαθμούς, πέντε πάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει ένα ματς λιγότερο. Από την άλλη τα «κεράσια» βρίσκονται στη 12η θέση με 25 βαθμούς. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ