Η  Αλίσα Λέμαν γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της με τεράστιο πάρτι, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα (pics)
i

© PrtScr

Η Αλίσα Λέμαν γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της με τεράστιο πάρτι, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα (pics)

Sportal newsroom 14:18 - 22.01.2024

Η Αλίσα Λέμαν γιόρτασε με στυλ τα γενέθλια της μαζί με τους φίλους, την οικογένεια και τον σύντροφο της Ντάγκλας Λουίζ επιδεικνύοντας μάλιστα το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα της με το εντυπωσιακό φόρεμα που είχε φορέσει.

H Aλίσα Λέμαν είναι επιθετικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της  Άστον Βίλα και συνάμα η παίκτρια με τους περισσότερους ακόλουθους σε ολόκληρο το γυναικείο ποδόσφαιρο. Πριν λίγες μέρες είχε γενέθλια και διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει τα 25 της χρόνια. Η πανέμορφη Ελβετή δημοσίευσε τις στιγμές από το εν λόγω πάρτι στο Instagram, όπου έχει 16.3 εκατομμύρια ακολούθους.

Η Λέμαν συνοδευόταν από την οικογένεια, τους φίλους και τον σύντροφο της Ντάγκλας Λουίζ, που είναι και αυτός ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα. Όπως ήταν φυσικό η εντυπωσιακή ξανθιά παίκτρια ποδοσφαίρου «τράβηξε όλα τα βλέμματα» πάνω της καθώς φορούσε ένα εκπληκτικό αστραφτερό φόρεμα. Φωτογραφήθηκε μαζί με τις συμπαίκτριες της στους «Χωριάτες»,  Κενζά Νταλί και Μαζ Πατσέκο.

To νεό «χτύπημα» της Αλίσα Λέμαν στο Instagram πλησιάζει το μισό εκατ. σε αντιδράσεις
SPORT+

19:02 - 15.01.2024

To νεό «χτύπημα» της Αλίσα Λέμαν στο Instagram πλησιάζει το μισό εκατ. σε αντιδράσεις

Η σταρ της Άστον Βίλα γοήτευσε πρόσφατα τους 16,3 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram με μια τολμηρή και κομψή εμφάνιση, προκαλώντας ευρύτατο θαυμασμό και επαίνους, καθώς οι οπαδοί την αποκάλεσαν "GOAT".

Μάλιστα η Αλίσα στην ανάρτηση της στο Instagram έγραψε στη λεζάντα: «Ευχαριστώ όλους που κάνατε τα 25α γενέθλιά μου τόσο ξεχωριστά, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την στιγμή!  Οι ακόλουθοι της σύντομα «όρμησαν» πάνω της και προέβησαν σε πάρα πολλά σχόλια. Μεταξύ αυτών, ένας έγραψε: «Το είδωλο μου έχει τα πάντα». Πολλοί επίσης αναφέρθηκαν χαριτολογώντας και στο ειδύλλιο της Λέμαν με τον Ντάγκλας Λουίζ που ανθίζει ξανά (αφού φήμες ήθελαν το ζευγάρι να είχε χωρίσει).