Επιστρέφει Ελλάδα ο Κεσχρίντα μετά τον αποκλεισμό της Τυνησίας

Ο Ουαζντί Κεσχρίντα

Επιστρέφει Ελλάδα ο Κεσχρίντα μετά τον αποκλεισμό της Τυνησίας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:25 - 24.01.2024

Ο Ουαζντί Κεσριντά αναμένεται να επιστρέψει στα πλάνα του Σάσα Ίλιτς, αφού η Τυνησία αποκλείστηκε από το Κόπα Άφρικα.

Άδοξα ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της Εθνικής Τυνησίας στο Κόπα Άφρικα, με την ομάδα της Βόρειας Αφρικής να μένει εκτός διοργάνωσης. Η ισοπαλία με την Νότια Αφρική ήταν η χαριστική βολή, με το κλαμπ να τερματίζει στην τελευταία θέση και να αποκλείεται από τη διοργάνωση. 

Αυτό βέβαια έχει θετικό αντίκτυπο στον Ατρόμητο και συγκεκριμένα στον Σάσα Ίλιτς. Αυτό διότι ο Ουαζντί Κεσχρίντα αναμένεται να επιστρέψει στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού, εν όψει  συνέχειας στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. 

Τυνησία και Κεσχρίντα αποκλείστηκαν από το Copa Africa

Εν αντιθέσει με ότι συνέβη στον τρίτο όμιλο, οι αναμετρήσεις για την τελευταία αγωνιστική του πέμπτου ομίλου δεν επιφύλασσαν ιδιαίτερες συγκινήσεις. Μάλι και Ναμίμπια έμειναν στο 0-0, ενώ με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το ματς της Νότιας Αφρικής με την Τυνησία.

Στη βασική ενδεκάδα των Τυνησίων για ακόμη ένα ματς βρέθηκε ο πλάγιος αμυντικός του Ατρομήτου, Ουαζντί Κεσχρίντα. Ο 28χρονος μπακ, ήταν εκ των διακριθέντων της ομάδας του στο παιχνίδι, όμως αυτή η ισοπαλία ήταν καταδικαστική για τους Τυνήσιους, οι οποίοι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δεν έχασε λεπτό στους τρεις αγώνες της Τυνησίας στη φάση των ομίλων, όμως με απολογισμό μια ήττα και δύο ισοπαλίες, η εθνική του ομάδα τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου. Αντίθετα, Μάλι και Ναμίμπια «βολεύτηκαν» με τον βαθμό της ισοπαλίας, με τους πρώτους να ολοκληρώνουν την πορεία τους στην κορυφή του ομίλου. Η Ναμίμπια, τερμάτισε στην τρίτη θέση, όμως με τους τέσσερις βαθμούς που συγκέντρωσε συνεχίζει ως μια από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Ντροπιαστικές σκηνές: Ο απίστευτος τρόπος που γίνεται ο σωματικός έλεγχος στις γυναίκες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:32 - 23.01.2024

Ντροπιαστικές σκηνές: Ο απίστευτος τρόπος που γίνεται ο σωματικός έλεγχος στις γυναίκες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (vid)

Σκηνές που σοκάρουν αποτυπώθηκαν έξω από γήπεδο της Ακτής Ελεφαντοστού, με τους αστυνομικούς να πιάνουν τα απόκρυφα σημεία γυναικών προκειμένου να τους ελέγξουν.

Υπενθυμίζεται, πως ακόμη ένας παίκτης που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα διακρίθηκε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο λόγος για τον Ζίνι της ΑΕΚ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και πέτυχε το δεύτερο τέρμα τον Ανγκολέζων στη νίκη επί της Μπουρκίνα Φάσο. Μια νίκη που χάρισε στην εθνική του ομάδα την πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο.