Αγρια διαμάχη μεταξύ Γουάιτ και Ζιντσένκο - Επρεπε να σπεύσει ο Αρτέτα για να τους χωρίσει (vid)

Ζιτσένκο & Αρτέτα

i

PrtScr

Αγρια διαμάχη μεταξύ Γουάιτ και Ζιντσένκο - Επρεπε να σπεύσει ο Αρτέτα για να τους χωρίσει (vid)

Κώστας Τόπας 11:29 - 31.01.2024

Παρά τη δύσκολη νίκη επί της Νότιγχαμ, οι Μπεν Γουάιτ και ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Δεν είναι συνηθισμένο να βλέπεις παίκτες από την ίδια ομάδα να μαλώνουν έντονα μετά από μια νίκη που τους κρατά ζωντανούς λόγω της μάχης στην Premier League, αλλά στην Άρσεναλ συνέβη αφού κέρδισαν τη Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-1, σε έναν πιο περίπλοκο αγώνα από τον αναμενόμενο.

Η κατάσταση έφτασε σε τέτοιο σημείο που χρειάστηκε να παρέμβει ακόμη και ο Μίκελ Αρτέτα. Πρωταγωνιστές της διαμάχης ήταν δύο βασικοί παίκτες, όπως ο Μπεν Γουάιτ και ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο, οι δύο πλάγιοι μπακ που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός, οι οποίοι είχαν τα πάνω κάτω κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μετά το τέλος, ο Μικέλ Αρτέτα ρωτήθηκε επακριβώς για το περιστατικό και ο Ισπανός τεχνικός όχι μόνο θέλησε να το υποβαθμίσει, αλλά είδε και τη θετική πλευρά της διαμάχης.

«Αυτό είναι να πιέζουμε ο ένας τον άλλον και να μην είμαστε ευχαριστημένοι όταν δέχονται γκολ. Πρέπει να το ενθαρρύνω και να το προωθήσω με τον σωστό τρόπο και με σεβασμό», είπε ο προπονητής της Άρσεναλ, ο οποίος πρόσθεσε ότι «μερικές φορές μετά το παιχνίδι είναι συναισθηματικό και θερμό, αλλά μου αρέσει. Οι παίκτες να πιέζουν ο ένας τον άλλον και να απαιτούν την αριστεία».

Με αυτή τη νίκη, η Άρσεναλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα, δύο βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ, η οποία έχει μια σπουδαία μονομαχία με την Τσέλσι αυτή την Τετάρτη (31/01, 22:15).