Δεν έχει καμία πρόθεση ο Αρτέτα να αποχωρήσει από την Άρσεναλ

Μικέλ Αρτέτα

i

© PrtScr

Δεν έχει καμία πρόθεση ο Αρτέτα να αποχωρήσει από την Άρσεναλ

Δημήτρης Χούπης 11:50 - 29.01.2024

Όπως αναφέρει το Sky Sports ο Μικέλ Αρτέτα δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να αποχωρήσει από την Άρσεναλ παρά τις φήμες που ακούστηκαν ότι στο τέλος της σεζόν θα φύγει από την ομάδα του Λονδίνου.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί αρκετές φήμες ότι ο Μικέλ Αρτέτα θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα Μέσα από την Ισπανία είχαν υποστηρίξει την είδηση, λέγοντας ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε ενημερώσει τους «κανονιέρηδες», πως είναι ανοιχτός να φύγει από το Βόρειο Λονδίνο. 

Ειδικά μετά τις αναφορές που τον θέλουν να είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ για ακόμα έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Κάπως έτσι το Sky Sports διέψευσε τις όποιες φήμες και τόνιζε ότι ο Αρτέτα έχει σκοπό να παραμείνει κανονικά στην ομάδα και του χρόνου. 

Ο 41χρονος τεχνικός είχε δεχτεί αρκετή κριτική τον τελευταίο καιρό λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων της Άρσεναλ, τα οποία συνδυάζονταν με μέτρια εικόνα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «κανονιέρηδες» έχουν μόνο μία νίκη, απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ μετράνε τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Ωστόσο παραμένει κοντά στην κορυφή, που βρίσκεται η Λίβερπουλ, έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου είναι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας, ενώ στη συνέχεια έχει δύο δύσκολους αγώνες με τη Λίβερπουλ στο Λονδίνο και τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας. 

Πρώην μέσος της Τσέλσι έγινε παπάς και έχει αμφιλεγόμενες απόψεις για τις γυναίκες
SPORT+

14:52 - 28.01.2024

Πρώην μέσος της Τσέλσι έγινε παπάς και έχει αμφιλεγόμενες απόψεις για τις γυναίκες

Ο Γκάβιν Πίκοκ είχε μία αξιόλογη πορεία στην Τσέλσι ως ποδοσφαιριστής και όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία. Ωστόσο ούτε αυτό το εγχείρημα πήγε καλά και έτσι αποφάσισε να γίνει ... ιερέας, με αμφιλεγόμενες μάλιστα απόψεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Άρσεναλ είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Έλληνα επιθετικό, Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος βρισκόταν στη λίστα του Μικέλ Αρτέτα για την επίθεση της ομάδας. Ενώ άλλα δύο ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτό του Καρίμ Μπενζεμά και του Σίμονς