Ράγισε καρδιές ο Ανρί: «Ήθελα να παίξω με την κόρη μου, αλλά δεν μπορούσα καν να τρέξω! Τότε κατάλαβα τι πρέπει να κάνω...»

Τιερί Ανρί

Ράγισε καρδιές ο Ανρί: «Ήθελα να παίξω με την κόρη μου, αλλά δεν μπορούσα καν να τρέξω! Τότε κατάλαβα τι πρέπει να κάνω...»

Στέλιος Βαρδάκης • 12:02 - 20.01.2024

Ο Τιερί Ανρί μίλησε για την οδυνηρή στιγμή που συνειδητοποίησε ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

Ο Τιερί Ανρί υπήρξε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της εποχής του, όντας από τους πιο καταλυτικούς παίκτες της Άρσεναλ του Βενγκέρ, που κατέκτησε και το αήττητο πρωτάθλημα το 2004, ενώ είχε σημαντικό ρόλο τόσο στην Μπαρτσελόνα με την οποία κατέκτησε κάθε τίτλο που διεκδίκησε αλλά και στην εθνική Γαλλίας με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση ενός Μουντιάλ το 1998 και ενός Euro το 2000.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο "Diary of a CEO podcast" ο θρύλος της Άρσεναλ και της εθνικής Γαλλίας μίλησε για τη μέρα που συνειδητοποίησε ότι πρέπει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση:

«Ναι, υπήρξε μια μέρα, και μπορεί να γελάσετε. Αλλά η κόρη μου ήταν στο σπίτι στη Νέα Υόρκη. Υπέφερα από ένα πρόβλημα με τον αχίλλειο για περισσότερα από 10 χρόνια και στις δύο πλευρές. Πονούσα κάθε πρωί, πραγματικός πόνος, ο οποίος δεν έφευγε ποτέ όλη μέρα, και στις δύο πλευρές, και στους δύο αχίλλειους. Μερικές φορές, ένιωθα λίγο καλύτερα, μερικές φορές όχι, αλλά κάθε πρωί, πονούσα, το απόγευμα, τη νύχτα, για 10 χρόνια».

«Φάγαμε τον καλύτερο γύρο με τη γυναίκα μου στην Ελλάδα»: Ο Ντράγκουσιν είναι ιδιοκτήτης ενός επιτυχημένου σουβλατζίδικου
PREMIER LEAGUE

22:32 - 19.01.2024

«Φάγαμε τον καλύτερο γύρο με τη γυναίκα μου στην Ελλάδα»: Ο Ντράγκουσιν είναι ιδιοκτήτης ενός επιτυχημένου σουβλατζίδικου

Ο αγαπητός σε όλους γύρος αποτέλεσε την αιτία για τον Ραντού Ντράγκουσιν και τον αδερφό του να ανοίξουν σουβλατζίδικο στην πατρίδα τους, όπως αποκάλυψε ο δεύτερος σε δηλώσεις του.

Και πρόσθεσε: «Είμαι λοιπόν στο σπίτι με την κόρη μου και έρχεται κοντά μου, με αγγίζει και μου λέει "είσαι μέσα" και έτρεξε. Ήθελα να τρέξω, αλλά δεν μπορούσα. Την κοίταξα και της είπα "Έι, κέρδισες". Δεν μπορούσα να την κυνηγήσω».

«Αυτό είναι, ξέχνα οτιδήποτε μπορείς να σκεφτείς. Πρέπει να αγαπάς τον πόνο για να είσαι αθλητής. Αν όχι, μείνε εκεί που είσαι».

Αυτή την περίοδο τον Ανρί τον απολαμβάνουμε ως σχολιαστή στο αμερικανικό κανάλι CBS Sports μαζί με την Κέιτ Άμπντο, τον Μίκα Ρίτσαρντς και τον Τζέιμι Κάραγκερ που προσφέρουν άφθονες στιγμές διασκέδασης στους θεατές.

Άξιο αναφοράς είναι ότι Γάλλος έχει υπάρξει ως βοηθός προπονητή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην εθνική Βελγίου, ενώ έχει βρεθεί και ως πρώτος προπονητής στην Μονακό (για μόλις 20 ματς) αλλά και στην Μόντρεαλ (για 29). Αυτή τη στιγμή είναι ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας κάτω των 21 ετών.