Τσάβι: «Την ημέρα που νιώσω ότι δεν τα πάω καλά θα φύγω, δεν θα είμαι ποτέ πρόβλημα για την Μπαρσελόνα»

Τσάβι

i

PrtScr

Τσάβι: «Την ημέρα που νιώσω ότι δεν τα πάω καλά θα φύγω, δεν θα είμαι ποτέ πρόβλημα για την Μπαρσελόνα»

Κώστας Τόπας 15:30 - 17.01.2024

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με τον Καταλανό τεχνικό να τονίζει πως όταν ο ίδιος νιώσει πως δεν τα πηγαίνει καλά, τότε θα αποχωρήσει.

Μετά τη ταπεινωτική ήττα με 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σούπερ Καπ, ο Τσάβι συλλογίστηκε δυνατά, στην προεπισκόπηση του Κυπέλλου κόντρα στους Μαδριλένους, για την πραγματικότητα του συλλόγου και της ομάδας και, κυρίως, για τους στόχους αυτής της σεζόν.

Ο Ισπανός ήταν ξεκάθαρος για τους στόχους των «μπλαουγκράνα» που είναι οι τίτλοι, τονίζοντας ότι «τη μέρα που νιώσω ότι δεν κερδίζω, θα φύγω».  Ο Τσάβι βρίσκεται, και το ξέρει, στο επίκεντρο του τυφώνα.

«Την ημέρα που δεν θα νιώσω καλά θα πάρω τα πράγματά μου και θα πάω σπίτι μου. Την ημέρα που οι παίκτες δεν με ακολουθήσουν, θα πάρω τα πράγματά μου και θα πάω σπίτι. Είμαι εδώ για να προσθέσω και να βοηθήσω, τη μέρα που δεν θα προσθέσω, θα πάω σπίτι χωρίς πρόβλημα. Δεν θα είμαι ποτέ πρόβλημα για την Μπάρτσα. Λατρεύω αυτόν τον σύλλογο. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα. Οι ήττες σε έναν τελικό, και ακόμη περισσότερο από τη Ρεάλ, πονάνε και βαραίνουν. Η ομάδα πιστεύει στο έργο. Είναι αλήθεια ότι τα πήγαμε πολύ άσχημα τις προάλλες, αλλά θέλουμε να το κάνουμε καλά, να επαναλάβουμε την επιτυχία της περασμένης σεζόν».

Μόνο οι νίκες θα υποστηρίξουν την καριέρα του. «Αυτό έχει να κάνει με τη νίκη. Κόντρα στην Ρεάλ στο πρωτάθλημα παίξαμε πολύ καλά, αλλά αυτό έχει να κάνει με τη νίκη. Εάν δεν κερδίζουμε δεν θα κατακτάμε κατακτάς τίτλους και θα υπάρξουν συνέπειες, αλλά από τη στιγμή που έχουμε κερδίσει τίτλους και είμαι ακόμα εδώ. Αυτή είναι η πραγματικότητά μου».