Ο Εμπαπέ «απασφάλισε», φεύγει από την Παρί το καλοκαίρι

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Christian Liewig - Corbis/Getty Images/Ideal Images

Ο Εμπαπέ «απασφάλισε», φεύγει από την Παρί το καλοκαίρι

Γιάννης Λιβανός • 22:26 - 15.01.2024

Το σίριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζεται, με τα τελευταία δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Γάλλος σταρ αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το σίριαλ σχετικά με την παραμονή ή όχι του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει να τελειώνει, αφού δημοσιεύματα από τη Γαλλία θέλουν τον Γάλλο σταρ να μην συνεχίζει μετά το καλοκαίρι στους Παριζιάνους, αλλά σε κάποια άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αμπντελά Μπουλμά, ο Γάλλος σταρ στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από την Παρί και πλέον είναι οριστική η απόφασή του. Ακόμα τίποτα δεν έχει προχωρήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Εμπαπέ από την πλευρά του δεν έχει ανακοινώσει κάτι, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα φοράει πια τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Εφτασε η μεγάλη ημέρα για τον Εμπαπέ: Το τελεσίγραφο που του έστειλε η Ρεάλ για την τελική του απάντηση
LIGUE 1

10:40 - 15.01.2024

Εφτασε η μεγάλη ημέρα για τον Εμπαπέ: Το τελεσίγραφο που του έστειλε η Ρεάλ για την τελική του απάντηση

Είναι 15 Ιανουαρίου, ημέρα της ανεπίσημης προθεσμίας που έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης στον Κιλιάν Εμπαπέ για το μέλλον του. Θα δώσει ο 25χρονος Γάλλος αστέρας την πολυπόθητη απάντηση που θέλουν να ακούσουν οι άνθρωποι της Ρεάλ ή θα υπάρξει συνέχεια στη σαπουνόπερα;

 Κάπως έτσι, στον γαλλικό σύλλογο θα πρέπει να ψάξουν τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ, κάτι το οποίο δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού ο Γάλλος είναι αν όχι ο σημαντικότερος ένας από τους σημαντικότερους παίκτες των Παριζιάνων τα τελευταία χρόνια.