«Η Ρεάλ ανακοίνωσε Εμπαπέ;» Το teaser των «μερένχες» που μπέρδεψε τους πάντες (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης

i

PrtScr

«Η Ρεάλ ανακοίνωσε Εμπαπέ;» Το teaser των «μερένχες» που μπέρδεψε τους πάντες (vid)

Κώστας Τόπας 12:34 - 01.02.2024

Με ένα βίντεο στα social media, η Ρεάλ μπέρδεψε τους οπαδούς της, οι οποίοι για μια στιγμή πίστεψαν πως η ομάδας τους ανακοίνωσε την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε πολλά ερωτηματικά στους φιλάθλους της με ένα μήνυμα στα κοινωνικά της δίκτυα. Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι πίστεψαν πως πρόκειται για ένα βίντεο-teaser από την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, πλημμυρίζοντας τα κοινωνικά δίκτυα με μηνύματα για τον Γάλλο αστέρα.

Αλλά αυτό είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Τουλάχιστον για την ώρα. Κι αυτό διότι η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε συμφωνία εκατομμυρίων δολαρίων με την HP, η οποία θα γίνει ένας από τους βασικούς χορηγούς του συλλόγου, σε σημείο να έχει παρουσία στη φανέλα της πρώτης ομάδας. 

Η Fly Emirates, η οποία πληρώνει 70 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, θα συνεχίσει να είναι αυτή που θα είναι υπεύθυνη για τη φανέλα της Ρεάλ, αλλά η HP εντάσσεται στην ομάδα των «μερένχες» τυπώνοντας το όνομά της στο μανίκι.

Ο Μέσι «έπεισε» τον Χάαλαντ να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι αφού του «άνοιξε τα μάτια» σε ένα πράγμα
PREMIER LEAGUE

14:21 - 31.01.2024

Ο Μέσι «έπεισε» τον Χάαλαντ να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι αφού του «άνοιξε τα μάτια» σε ένα πράγμα

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα μπορούσε να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι αναζητώντας προσωπικές διακρίσεις, αφού ο Λιονέλ Μέσι έπεισε τον επιθετικό να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Με αυτή τη νέα συμφωνία, η φανέλα της Μαδρίτης παραμένει η πιο ακριβή στον κόσμο. Η Adidas πληρώνει την Ρεάλ, το αστρονομικό ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, στα οποία πρέπει να προστεθούν και τα 70 της Fly Emirates και όσα συνεισφέρει η HP. Μια φανέλα δηλαδή που θα κοστίζει γύρω στα 200 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν.