Θέλει να κρατήσει τον Κρόος για ακόμη ένα χρόνο η Ρεάλ Μαδρίτης

Τόνι Κρόος

i

©Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Θέλει να κρατήσει τον Κρόος για ακόμη ένα χρόνο η Ρεάλ Μαδρίτης

Πάνος Κορομηλάς 21:26 - 30.01.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κρατήσει τον Τόνι Κρόος για ακόμη ένα χρόνο, παρά την έντονη φημολογία για την αποχώρηση του μετά το τέλος της σεζόν.

Τις τελευταίες ημέρες, ακούγονταν σενάρια για την αποχώρηση του Τόνι Κρόος από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το συμβόλαιο του Γερμανού χαφ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι «μερέγχες» δεν εμφανίζονταν πρόθυμοι να το ανανεώσουν. 

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή στη συγκεκριμένη υπόθεση. Πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον η ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο, ώστε να βοηθήσει με την εμπειρία του τους νεαρούς παίκτες που έχει στο δυναμικό της η «βασίλισσα». 

Εντουάρντο Καμαβινγκά, Φεντερίκο Βαλβέρδε και Ορελιέν Τσουαμενί, λογίζονται πλέον ως οι βασικές επιλογές του άξονα από τον Κάρλο Αντσελότι. Η «παλιές σειρές» της ομάδας, Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρόος, έχουν σαφώς μειωμένο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όμως η παρουσία τους κρίνεται εξίσου αναγκαία.

Για τον λόγο αυτό, η ανανέωση του συμβολαίου του 34χρονου μέσου είναι μέσα στα πλάνα της Ρεάλ Μαδρίτης

Υπενθυμίζεται πως ο Τόνι Κρόος συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια παρουσίας στον ισπανικό σύλλογο. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από τη Μπάγερν Μονάχου έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ και έγραψε τη δική του ιστορία με την ομάδα, όντας βασικό μέλος σε όλες τις επιτυχίες των τελευταίων ετών. 

Όλα αυτά τα χρόνια, έχει συμπληρώσει 446 εμφανίσεις με απολογισμό 28 γκολ και 96 ασίστ. Τέσσερις φορές πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League και τρεις τον τίτλο στο πρωτάθλημα Ισπανίας, σχηματίζοντας μια «μαγική» τριάδα στο κέντρο μαζί με τους Μόντριτς και Κασεμίρο.