Η απάντηση του Νεϊμάρ για τα κιλά του: «Ρουφήξτε το, haters» (vid)

Η απάντηση του Νεϊμάρ

i

© PrtScr

Η απάντηση του Νεϊμάρ για τα κιλά του: «Ρουφήξτε το, haters» (vid)

Πάνος Κορομηλάς 19:59 - 30.01.2024

Με ένα story στο Instagram, ο Νεϊμάρ φρόντισε να απαντήσει σε όσους τον «έκραξαν» για τα κιλά που έχει πάρει μετά τον τραυματισμό του.

Ο Νεϊμάρ αναρρώνει ακόμα από τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί τον περασμένο Οκτώβριο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σταθερά εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Αλ Χιλάλ. Η περίοδος της αποθεραπείας είναι αρκετά δύσκολη και σίγουρα η αποχή από τις προπονήσεις δε βοηθάει τη φυσική και σωματική κατάσταση ενός αθλητή.

Τις τελευταίες ημέρες, έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου κάποιες φωτογραφίες του, στις οποίες εμφανίζεται να έχει πάρει αρκετά κιλά. Δεν έλειψαν μάλιστα τα σχόλια από ορισμένους, που άρχισαν να τον κοροϊδεύουν και να τον αποκαλούν χοντρό. 

Ο ίδιος πάντως δεν άφησε αναπάντητα αυτά τα σχόλια. Με ένα νέο «χτύπημα» στο Instagram, έδειξε το σώμα του και απάντησε στους επικριτές του. 

«Υπέρβαρος, εντάξει. Αλλά χοντρός; Δε νομίζω. Ρουφήξτε το haters» είπε ο Νεϊμάρ στο σχετικό βίντεο.

Δείτε την απάντηση του Νεϊμάρ:

Υπενθυμίζεται πως ο Νεϊμάρ «εγκατέλειψε» τα γήπεδα της Ευρώπης τον Αύγουστο του 2023. Η Αλ Χιλάλ πλήρωσε 90 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να τον αποκτήσει, σε μια κίνηση που τάραξε τα δεδομένα για το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας.

Ωστόσο, η σεζόν δεν έχει εξελιχθεί ιδανικά για τον ίδιο, καθώς πρόλαβε να παίξει μόλις σε τρία ματς με τη νέα του ομάδα. Τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και έκτοτε είναι εκτός δράσης,