Βασίλισσα της... ανατροπής και μόνη πρώτη η Ρεάλ!
i

Photo by Angel Martinez/Getty Images

Βασίλισσα της... ανατροπής και μόνη πρώτη η Ρεάλ!

Sportal newsroom 19:18 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 27.01.2024

Για δεύτερο σερί ματς η Ρεάλ παρότι βρέθηκε να χάνει έφερε τούμπα το παιχνίδι, πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Λας Πάλμας και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια ακόμα νίκη με ανατροπή επικρατώντας της Λας Πάλμας με 2-1 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της La Liga

Το πρώτο μέρος είχε αρκετό ρυθμό, αλλά όχι πολλές ευκαιρίες. Η ομάδα της Μαδρίτης μόλις στο 5' απείλησε με τον Ροντρίγκο ο οποίος έκανε ένα σουτ, το οποίο έβγαλε ο τερματοφύλακας της Λας Πάλμας, Άλβαρο Βάγιες. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στη φάση της Ρεάλ με τον Καρντόνα, ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι του Λούνιν και δύο λεπτά μετά ο Βινίσιους δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού ο Βάγιες του είπε και πάλι «όχι». 

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά απείλησε με τον Ελ Χανταντί στο 47' και έξι λεπτά μετά άνοιξε το σκορ. Ο Ραμίρεζ βρήκε τον Μουνιόθ και αυτός με ωραία ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λούνιν. Στο 57' η «βασίλισσα» ισοφάρισε με τον Καρβαχάλ, αλλά το γκολ του Ισπανού μπακ ακυρώθηκε για οφσάιντ. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα σε έσοδα με ποσό ρεκόρ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:03 - 25.01.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα σε έσοδα με ποσό ρεκόρ

Η 27η έκθεση της «Deloitte Football Money League» παρουσίασε τα έσοδα των συλλόγων της Money League για τη σεζόν 2022/23, τα οποία ξεπέρασαν τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ. Κορυφαία ομάδα η Ρεάλ Μαδρίτης με έσοδα που ξεπέρασαν τα 830 εκατομμύρια ευρώ.

Εννέα λεπτά αργότερα ο Βινίσιους σκόραρε, αλλά αυτή τη φορά το γκολ μέτρησε για το 1-1 της Ρεάλ. Παρόλα αυτά η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έδειξε και πάλι χαρακτήρα και με τον Τσουαμενί στο 84' πήρε μία ακόμα νίκη στη «μάχη» για το πρωτάθλημα. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ