Ψυχολογικές «ντόπες» από τους οπαδούς της Ατλέτικο πριν το ντέρμπι με την Σεβίλλη: «Από εδώ και πέρα, θα είμαστε πρωταθλητές» (vid)

Ψυχολογικές «ντόπες» από τους οπαδούς της Ατλέτικο πριν το ντέρμπι με την Σεβίλλη: «Από εδώ και πέρα, θα είμαστε πρωταθλητές» (vid)

Κώστας Τόπας 15:42 - 24.01.2024

Οπαδοί της Ατλέτικο θέλησαν να εμψυχώσουν τους παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε στην τελευταία προπόνηση πριν την μεγάλη μάχη με την Σεβίλλη για το Copa Del Rey.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε την τελευταία της προπόνηση πριν από τον καθοριστικό αγώνα του Copa del Rey με τη Σεβίλλη που θα διεξαχθεί αυτή την Τετάρτη (25/12, 22:00) στο «Μετροπολιτάνο». Γι' αυτό και οι οπαδοί των «ροχιμπλάνκος» θέλησαν να εμψυχώσουν τους παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε, δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα στο προπονητικό της ομάδας.

«Φεύγαμε από το ξενοδοχείο εδώ και βρήκαμε κάτι υπέροχο. Βλέπετε όλο τον κόσμο ενθουσιασμένο με έναν αγώνα Κυπέλλου που είναι η φάση των 16. Είναι αδύνατο να μην τους δώσεις την καρδιά σου. Το σενάριο που βρήκαμε μου θύμισε τον αγώνα με την Λίβερπουλ. Υπήρχε κάτι που είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί, το γήπεδό μας είναι δύσκολο. Οι οπαδοί μας δίνουν πολλή ενέργεια», εξήγησε ο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου.

Περισσότεροι από πενήντα οπαδοί των «ροχιμπλάνκος» εξέπληξαν τους παίκτες πριν από την προπόνηση, με φωτοβολίδες, συνθήματα κι ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Από εδώ και πέρα, θα είμαστε πρωταθλητές». Αυτή ήταν η φράση που είπε ο Σιμεόνε στους παίκτες του στο τελευταίο μέρος της σεζόν 20/21, όταν η Ατλέτικο κατέκτησε τον τίτλο της La Liga.