Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο Μαδρίτης με υπογραφή Μοράτα
i

©Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο Μαδρίτης με υπογραφή Μοράτα

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:56 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 23.01.2024

Χάρη στο τέρμα του τέρμα του Άλβαρο Μοράτα, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε κόντρα στη Γρανάδα (1-0), για την 21η αγωνιστική της La Liga.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε μία πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας κόντρα στην Γρανάδα, με χρυσό σκόρερ τον Άλβαρο Μοράτα (54'), για την 21η αγωνιστική της La Liga. 

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Τσόνο Σιμεόνε ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς, ενώ η Γρανάδα είναι στη 19 θέση με 11 πόντους. 

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους καλή ευκαιρία. Στο 31ο λεπτό ο Ρικέλμε πέρασε δύο αμυντικούς, μπήκε στη περιοχή, έκανε το σουτ, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε μία εντυπωσιακή απόκρουση. 

Στο 43ο λεπτό η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έφτασε [πολύ κοντά στο να πάρει το προβάδισμα. Στο 43ο λεπτό ο Αντουάν Γκριεζμάν πήρε τη πάσα από τον Σαούλ, αλλά το το τελείωμά του ήταν αρκετά άστοχο. 

Τελικά η λύτρωση για τους Μαδριλένους ήρθε στο 54ο λεπτό όταν ο Γκριεζμάν βρήκε τον Άλβαρο Μοράτα μέσα στη περιοχή και εκείνος με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για την Ατλέτικο

Επτά λεπτά μετά το γκολ του Ισπανού επιθετικού, ο Σαούλ Νίγκεθ σκόραρε για το 2-0 των φιλοξενούμενων, αλλά μετά την εξέταση της φάσης από το VAR το τέρμα δε μέτρησε.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (22ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ