Στην Μπαρτσελόνα χλεύασαν τη διαιτησία στο Ρεάλ - Αλμερία

Αλμερία - Ρεάλ

i

PrtScr

Στην Μπαρτσελόνα χλεύασαν τη διαιτησία στο Ρεάλ - Αλμερία

Γιάννης Λιβανός • 12:48 - 22.01.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο 99ο λεπτό κόντρα στην Αλμερία, αλλά το αποτέλεσμα ήταν γεμάτο αμφισβητήσεις. Δεν έλειψαν οι απόψεις για το θέμα, μεταξύ των οποίων και του Ινίγο Μαρτίνεθ της Μπαρτσελόνα.

Δια πυρός και σιδήρου η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης εχθές κόντρα στην Αλμερία. Η «βασίλισσα» με ανατροπή «τούμπαρε» την Αλμερία που βρέθηκε να προηγείται με δύο τέρματα μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Θύελλα αντιδράσεων ωστόσο ξέσπασε με τις διαιτητικές αποφάσεις στην εν λόγω αναμέτρηση, ιδίως για το πέναλτι, με το οποίο η Ρεάλ ξαναμπήκε στο παιχνίδι και μείωσε σε 1-2 με τον Μπέλιγχαμ, στο 57'.

Οι διαιτητικές αποφάσεις έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους της Αλμερίας και όπως ήταν φυσικό δεν πέρασαν απαρατήρητες από τη «μισητή» Μπαρτσελόνα. Ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι, δήλωσε ότι υπήρχαν πράγματα που «δεν του ταίριαζαν» στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Ινίγο Μαρτίνεθ (στόπερ της Μπαρτσελόνα) μοιράστηκε τη γνώμη του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο μετά τον αγώνα , αναρτώντας ένα GIF του Σακίλ Ο'Νιλ που γελούσε , αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία για το τι σκέφτηκε για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ευθεία ήταν και η επίθεση που εξαπέλυσαν και οι ιθύνοντες της Αλμερίας στα κοινωνικά δίκτυα σημειώνοντας ότι οι οπαδοί:  «δεν πρέπει να περιμένουν μια έκθεση αγώνα, γιατί όλοι είδαμε τι συνέβη»

Ξέσπασε παίκτης της Αλμερία για την ήττα από την Ρεάλ: «Μας έκλεψαν, οι διαιτητές δεν ήθελαν να κερδίσουμε» (vid)
LA LIGA

08:10 - 22.01.2024

Ξέσπασε παίκτης της Αλμερία για την ήττα από την Ρεάλ: «Μας έκλεψαν, οι διαιτητές δεν ήθελαν να κερδίσουμε» (vid)

Ένας παίκτης της Αλμερία έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή αφού ισχυρίστηκε ότι οι διαιτητές δεν ήθελαν την ομάδα του να κερδίσει, εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Ανδαλουσιανοί στάθηκαν επίσης και στα ηχητικά από τις διαιτητικές αποφάσεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα οποία μόνο περισσότερα ερωτήματα δημιούργησαν, με τον διαιτητή του γηπέδου να μην έχει όλο το υλικό σε δύο περιπτώσεις για να πάρει τις αποφάσεις.