Ξέσπασε παίκτης της Αλμερία για την ήττα από την Ρεάλ: «Μας έκλεψαν, οι διαιτητές δεν ήθελαν να κερδίσουμε» (vid)

Ξέσπασε παίκτης της Αλμερία για την ήττα από την Ρεάλ: «Μας έκλεψαν, οι διαιτητές δεν ήθελαν να κερδίσουμε» (vid)

Κώστας Τόπας 08:10 - 22.01.2024

Ένας παίκτης της Αλμερία έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή αφού ισχυρίστηκε ότι οι διαιτητές δεν ήθελαν την ομάδα του να κερδίσει, εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε μια συγκλονιστική εξέλιξη, η ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της La Liga και χωρίς ούτε μία νίκη βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 απέναντι στους 14 φορές πρωταθλητές Ευρώπης το απόγευμα της Κυριακής (21/01). Ο Λάργκι Ραμαζάνι έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο πρώτο λεπτό πριν ο Έντγκαρ Γκονζάλες σωπάσει το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με ένα εκπληκτικό αριστερό χτύπημα λίγο πριν το ημίχρονο.

Πριν από τη λήξη της ώρας, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μείωσε από την άσπρη βούλα, για το 18ο γκολ του στη σεζόν. Η Αλμερία πίστευε ότι είχε κάνει το 3-1 λίγο αργότερα, αλλά το γκολ της ακυρώθηκε για φάουλ στον Μπέλιγχαμ. Λίγα λεπτά αργότερα και ο Βινίσιους Τζούνιορ ισοφάρισε σε 2-2, με μια ανασκόπηση του VAR να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν βρήκε την μπάλα με το χέρι παρά τις εικόνες που υποδηλώνουν το αντίθετο.

Και τότε το αναπόφευκτο συνέβη, καθώς ο Ντάνι Καρβαχάλ εμφανίστηκε για να δώσει τη νίκη στους Μαδριλένους με 3-2. Ο δεξιός μπακ της Αλμερία πάντως, Μαρκ Πούμπιλ άφησε αιχμές για την διαιτησία. 

«Φεύγουμε με την αίσθηση ότι μας έχουν κλέψει το παιχνίδι, είναι ξεκάθαρο. Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα περισσότερο. Δεν υπάρχει τρόπος να το καταλάβεις. Η σημερινή μέρα ξεπερνά κάθε όριο. Πονάει πολύ, αλλά η La Liga απέχει έτη φωτός από την Premier League», τόνισε χαρακτηριστικά.