Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε από την.. κόλαση της Αλμερίας στις καθυστερήσεις του αγώνα
i

Photo by Florencia Tan Jun/Getty Images

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε από την.. κόλαση της Αλμερίας στις καθυστερήσεις του αγώνα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:21 - 21.01.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε πως δεν εγκαταλείπει ποτέ, αφού παρά τα δύο γκολ που δέχθηκε από την Αλμερία τελικά πανηγύρισε τη νίκη (3-2). Ένα τρίποντο υπερπολύτιμο για τους παίκτες του Αντσελότι, όσον αφορά την κορυφή της La Liga.

H Ρεάλ Μαδρίτης έχανε με δύο γκολ από την Αλμερία, όμως τελικά βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει δυναμικά (3-2). Αυτό της έδωσε ένα σημαντικό τρίποντο, όσον αφορά την κορυφή της La Liga και τη μάχη που δίνει με τη Χιρόνα.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Ραμαζάνι έφερε την «ψυχρολουσία» για τους φιλοξενούμενους, κάνοντας το 0-1. Ο Έντγκαρ Γκονζάλεθ ήταν εκείνος που κέρδισε ένα ριμπάουντ στο 43', για να κάνει το 0-2 της ομάδας του. Όμως ο σύλλογος της Μαδρίτης φρόντισε να επιστρέψει.

Στο 57' οι «μερένγκες» κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπέλιγχαμ. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 62' ο Αρίμπας έκανε το 1-3, το τέρμα του όμως δεν μέτρησε μετά από παρέμβαση VAR. Τελικά η Ρεάλ ισοφάρισε, με τον Βινίσιους να στέλνει μία «βολίδα» στα δίχτυα. Ο Μπέλιγχαμ έκανε το 3-2, εντούτοις το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τελικά αυτό το έφερε ο Καρβαχάλ, στις καθυστερήσεις του αγώνα, λυτρώνοντας έτσι την ομάδα του (90+8')

ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΧΕΤΑΦΕ 3-2

Νωρίτερα, η Οσασούνα με τη Χετάφε πρόσφεραν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με την πρώτη να πανηγυρίζει τελικά τη νίκη. Το ματς ολοκληρώθηκε με 3-2, με τη γηπεδούχο να μειώνει τη διαφορά από την αντίπαλό της. 

Το 1-0 έφερε ο Γκαρσία, ενώ στο 31ο λεπτό ακολούθησε ο Μουνιόζ για να κάνει το 2-0. Ο Μαυοράλ μείωσε σε 2-1, ενώ ο υποψήφιος στόχος του Παναθηναϊκού, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ισοφάρισε σε 2-2. Ο Αρέσο ήταν εκείνος που είπε την τελική κουβέντα, διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-2. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: