Σκάει «βόμβα» με Μουρίνιο στην Μπαρτσελόνα; Το αινιγματικό χαμόγελο του Πορτογάλου όταν τον ρώτησαν αν θα αντικαταστήσει τον Τσάβι (vid)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Σκάει «βόμβα» με Μουρίνιο στην Μπαρτσελόνα; Το αινιγματικό χαμόγελο του Πορτογάλου όταν τον ρώτησαν αν θα αντικαταστήσει τον Τσάβι (vid)

Κώστας Τόπας 13:17 - 21.01.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εθεάθη στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, μετά τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα» στη θέση του Τσάβι.

Νέα εποχή στη Ρόμα, μετά το «διαζύγιο» με τον Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς η διοίκηση των «τζιαλορόσι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, έως το καλοκαίρι. Μετά την απόλυσή του πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πρόκειται να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα.

Πριν από μερικές ημέρες, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο «Special One» ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία μιας και φέρεται να έδωσε τα χέρια με την Αλ Σαμπάμπ. Από την άλλη, στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο 60χρονος τεχνικός επιθυμεί να παραμείνει στην Ιταλία κι έτσι είναι διατεθειμένος να αναλάβει τα ηνία της Νάπολι.

Στην Καταλονία θέλουν τον Ζοσέ Μουρίνιο να έχει αυτοπροταθεί στην Μπαρτσελόνα και τον σύλλογο να το σκέφτεται! Αλλωστε, ο Πορτογάλος έχει εργαστεί στην Μπαρτσελόνα την τετραετία 1996-2000 ως βοηθός αρχικά του Σερ Μπόμπι Ρόμπσον και εν συνεχεία του Λουίς φαν Χάαλ.

Τα σενάρια πάντως για τους «μπλαουγκράνα» και τον Μουρίνιο φούντωσαν, όταν ο Πορτογάλος προπονητής εθεάθη το πρωί της Κυριακής (21/01) στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης. Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν ο λόγος της επίσκεψης τους αφορά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Καταλανών, ο «Μου» τους χαμογέλασε, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά.

Βέβαια, ο Τσάβι δεσμεύεται στη Μπαρτσελόνα, με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όμως οι «φωνές» για την κακή εικόνα των Καταλανών όλο και αυξάνονται.