Τσάβι: «Πιστεύω στην κατάκτηση του τρεμπλ»

Τσάβι

i

PrtScr

Τσάβι: «Πιστεύω στην κατάκτηση του τρεμπλ»

Sportal newsroom 17:36 - 20.01.2024

Άκρως αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Τσάβι σε δηλώσεις που παραχώρησε για τη φετινή σεζόν της Μπαρτσελόνα...

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν. Στη La Liga είναι στο -8 από τη Χιρόνα και στο -7 από τη Ρεάλ Μαδρίτης (που έχει ένα ματς λιγότερο), στο Champions League παρότι τερμάτισε πρώτη δεν είχε πειστικές εμφανίσεις, ενώ στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ δέχτηκε βαριά ήττα με 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρ' όλ' αυτά, ο Τσάβι είναι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια. Μάλιστα, σε δηλώσεις που παραχώρησε εξέφρασε την πίστη του για την κατάκτηση του τρεμπλ, τονίζοντας πως ο στόχος που υπάρχει είναι οι νίκες και ότι δίνει την ίδια προσοχή σε όλες τις διοργανώσεις.

«Έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το τρεμπλ; Ναι, το πιστεύω ακράδαντα. Δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τη νίκη. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που δεν έχουν κερδίσει για πολλά χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους προς τον Τσάβι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα
LA LIGA

17:36 - 18.01.2024

Έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους προς τον Τσάβι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα

Καζάνι που βράζει φαίνεται να είναι τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα με τους ποδοσφαιριστές της να φαίνεται πως έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του προπονητή τους, Τσάβι.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα δώσει περισσότερη προσοχή στο Πρωτάθλημα ή το Κύπελλο και είπε: «Δεν πετάμε κανένα, πάμε για όλα. Να κερδίζουμε αγώνες και να πείθουμε».