Η Μπαρτσελόνα με ανατροπή πήρε την πρόκριση κόντρα στην Ουνιονίστας για τα προημιτελικά του Copa del Rey

Η Μπαρτσελόνα με ανατροπή πήρε την πρόκριση κόντρα στην Ουνιονίστας για τα προημιτελικά του Copa del Rey

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:29 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:36 - 18.01.2024

Η Μπαρτσελόνα έκανε την ανατροπή για να επικρατήσει κόντρα στην Ουνιονίστας με 3-1 και να προκριθεί στα προημιτελικά του Copa del Rey.

Η Μπαρτσελόνα προβλημάτισε ξανά. Η ομάδα του Τσάβι μετά την συντριβή στο Supercopa από τη Ρεάλ Μαδρίτης (4-1), το βράδυ της Πέμπτης (18/1) χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή κόντρα στην Ουνιονίστας (3-1) για να προκριθεί στα προημιτελικά του Copa del Rey.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και πήραν το προβάδισμα στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Χουάν Σεράνο έκανε το γέμισμα από τα αριστερά και ο Άλβαρο Γκόμεζ με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0 την ομάδα του. 

Ωστόσο η χαρά στο στρατόπεδο της Ουνιονίστας δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Φεράν Τόρες έφερε το ματς στα ίσια για τη Μπαρτσελόνα. Στο 45' ο Ισπανός ποδοσφαιριστής με κοντινό τελείωμα έκανε το 1-1 για τους Μπλαουγκράνα, μετά την έξοχη ασίστ του Ζοάο Φέλιξ. 

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο και στο 69ο λεπτό πήραν κεφάλι σκορ με τον Ζιλ Κουντέ. Ο Γάλλος διεθνής εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Πάου Κουλμπαρσί και με σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 1-2 για τη «Μπάρτσα».

Τέσσερα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα για τρίτη φορά στο ματς. Στο 73ο λεπτό ο Αλεχάντρο Μπαλντέ με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τη Μπαρτσελόνα