Ο Αντσελότι όπως δεν τον έχουμε δει ξανά: «Μην κλαίτε»

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

Ο Αντσελότι όπως δεν τον έχουμε δει ξανά: «Μην κλαίτε»

Sportal newsroom 23:56 - 21.01.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Αλμερία αναφέρθηκε στις διαμαρτυρίες που υπήρχαν από την πλευρά των φιλοξενουμένων για τη διαιτησία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε μία ανάσα από την γκέλα το απόγευμα της Κυριακής (21/1), όμως ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 με γκολ του Ντάνι Καρβαχάλ στο 99ο λεπτό, πήρε τη νίκη επί της Αλμερία με 3-2 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μίλησε για τις αντιδράσεις των παικτών της Αλμερία σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις, τονίζοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει «γιατί υπάρχει αυτή η κλάψα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Από τα πρώτα 30 λεπτά κατάλαβα ότι είχα κάνει λάθος επιλογές. Τα έχω με τον εαυτό μου. Ήταν ένα πολύ κακό ημίχρονο αυτό που κάναμε. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τα γκολ που δεχτήκαμε. Έπρεπε να είχα διαλέξει διαφορετικούς παίκτες για την αρχική 11αδα και να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση από πλευράς μου. Ήταν ξεκάθαρα ένα δικό μου λάθος», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε από την.. κόλαση της Αλμερίας στις καθυστερήσεις του αγώνα
LA LIGA

19:21 - 21.01.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε από την.. κόλαση της Αλμερίας στις καθυστερήσεις του αγώνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε πως δεν εγκαταλείπει ποτέ, αφού παρά τα δύο γκολ που δέχθηκε από την Αλμερία τελικά πανηγύρισε τη νίκη (3-2). Ένα τρίποντο υπερπολύτιμο για τους παίκτες του Αντσελότι, όσον αφορά την κορυφή της La Liga.

«Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί αντιδρούν έτσι οι παίκτες της Αλμερία. Γιατί υπάρχει αυτή η… κλάψα. Συγγνώμη που το λέω, αλλά οι αποφάσεις που πάρθηκαν και ήταν οι τελικές του αγώνα ήταν και οι σωστές. Ήταν όλες σωστές. Νομίζω ότι θα μπορέσουν και από την πλευρά της Αλμερία όταν τις ξαναδούν να το καταλάβουν».