«One man show» από τον Φεράν Τόρες και νίκη για την Μπαρτσελόνα στις καθυστερήσεις!

«One man show» από τον Φεράν Τόρες και νίκη για την Μπαρτσελόνα στις καθυστερήσεις!

Sportal newsroom 21:32 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 21.01.2024

Η Μπέτις παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 δεν πέταξε «λευκή πετσέτα» και επέστρεψε στο ματς, όμως ο Φεράν Τόρες, ο οποίος έκανε μία σπουδαία εμφάνιση πετυχαίνοντας χατ-τρικ πήρε από το χέρι την Μπαρτσελόνα και την οδήγησε στη νίκη με 4-2.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φεράν Τόρες, η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε τη νίκη με 4-2 επί της Μπέτις και συνεχίζει την... «καταδίωξη» της πρωτοπόρου Ρεάλ και της δεύτερης Χιρόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου με τον Φεράν Τόρες (21', 48') και έδειξαν ότι θα «καθάριζαν» εύκολα το ματς στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Ο... ανανεωμένος Ίσκο με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά έφερε το ματς στα ίσια, όμως ο Φεράν Τόρες ήταν αποφασισμένος να κερδίσει... μόνος του το ματς.

Έχοντας πετύχει τα δύο πρώτα γκολ της «Μπάρτσα», ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Ζοάο Φέλιξ για το 2-3 στο 90΄ και συμπλήρωσε χατ-τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 2-4 στο 90+2΄.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε από την.. κόλαση της Αλμερίας στις καθυστερήσεις του αγώνα
LA LIGA

19:21 - 21.01.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε από την.. κόλαση της Αλμερίας στις καθυστερήσεις του αγώνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε πως δεν εγκαταλείπει ποτέ, αφού παρά τα δύο γκολ που δέχθηκε από την Αλμερία τελικά πανηγύρισε τη νίκη (3-2). Ένα τρίποντο υπερπολύτιμο για τους παίκτες του Αντσελότι, όσον αφορά την κορυφή της La Liga.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε βασικός και έβγαλε όλο το 90λεπτο.

Η 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA