Έτοιμη να αποκτήσει τον Άρθουρ Βερμίρεν της Άντβερπ η Ατλέτικο Μαδρίτης

Άρθουρ Βερμίρεν

i

© PrtScr

Έτοιμη να αποκτήσει τον Άρθουρ Βερμίρεν της Άντβερπ η Ατλέτικο Μαδρίτης

Στέλιος Βαρδάκης • 11:50 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 24.01.2024

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι έτοιμη να αποκτήσει τον 18χρονο Άρθουρ Βερμίρεν από την Άντβερπ που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν.

Μεταγραφή με φόντο... το μέλλον φαίνεται έτοιμη να κάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον 18χρονο μέσο Άρθουρ Βερμίρεν, που αγωνίζεται στην Άντβερπ.

Οι «Ροχιμπλάνκος» αναμένεται να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό στα 22 εκατομμύρια ευρώ συν κάποια μπόνους που μπορεί να ανεβάσει την τιμή, για να κάνουν δικό τους τον Βέλγο μέσο. Η συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της ομάδας είναι για πενταετές συμβόλαιο, ενώ ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη την Πέμπτη για να ενταχθεί στην Ατλέτικο άμεσα, προκειμένου να είναι στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο Βερμίρεν τη φετινή σεζόν έχει καταφέρει να μετρήσει με τους πρωταθλητές Βελγίου 32 εμφανίσεις έως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις και έχει καταγράψει 2 γκολ και 6 ασίστ, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε όλα τα ματς των ομίλων του Champions League, χωρίς να χάσει λεπτό. 

Μάλιστα, ήταν και ο αρχηγός της ομάδας του στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Πόρτο, στο οποίο η Άντβερπ ηττήθηκε με 2-0.

Τον Βερμίρεν τον είδαμε στα ματς της ΑΕΚ με την Άντβερπ για τα playoff του Champions League, όπου ξεχώρισε το ταλέντο του και ήταν φανερό ότι θα απασχολήσει τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ είχε και την ασίστ στο γκολ του Γιάνσεν στο πρώτο ματς των δύο ομάδων.