Σουρεάλ καταστάσεις μετά το Εϊμπάρ - Μιραντές: Εγινε συνέντευξη Τύπου χωρίς κανέναν δημοσιογράφο (vid)

Σουρεάλ καταστάσεις μετά το Εϊμπάρ - Μιραντές: Εγινε συνέντευξη Τύπου χωρίς κανέναν δημοσιογράφο (vid)

Κώστας Τόπας 13:10 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 27.01.2024

Μία πρωτόγνωρη εικόνα συνάντησαν στη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές των Εϊμπάρ και Μιραντές, μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση, αφού κανένας δημοσιογράφος δεν παρευρέθηκε στην αίθουσα.

Η δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, βίωσε μια από τις πιο σουρεαλιστικές καταστάσεις αυτή την Παρασκευή (27/01) μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Εϊμπάρ με τη Μιραντές, μετά την οποία οι προπονητές εμφανίστηκαν σε συνέντευξη Τύπου... χωρίς δημοσιογράφους.

Στο βίντεο με την εμφάνιση του  προπονητή της Μιραντές, Αλέσιο Λίτσι, ο υπεύθυνος επικοινωνίας προειδοποιεί για την περίεργη κατάσταση, ζητώντας από τον Ιταλό τεχνικό να περιοριστεί στο να προσφέρει μια αξιολόγηση της αναμέτρησης. Περιέργως, το ίδιο συνέβη και στον προπονητή της Εϊμπάρ, Χοσέμπα Ετσεμπερία, κάτι που εξέπληξε ακόμη περισσότερο τους οπαδούς των δύο ομάδων.

«Έρημος», «ντροπή», «έλλειψη σεβασμού», έγραψαν πολλοί οπαδοί στο Twitter απαντώντας στην περίεργη κατάσταση που είχαν να βιώσουν οι δύο προπονητές μιας μεγάλης κατηγορίας, όπως η δεύτερη ισπανική κατηγορία μετά από μια αναμέτρηση που έληξε με νίκη με της Είμπάρ, με 1-0.