«Πάρτι» της Γουλβς στο Stamford Bridge - Άνετη «τριάρα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γουέστ Χαμ
i

©Photo by Alex Pantling/Getty Images

«Πάρτι» της Γουλβς στο Stamford Bridge - Άνετη «τριάρα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γουέστ Χαμ

Δημήτρης Χούπης 18:02 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 04.02.2024

Η Τσέλσι ήταν για ακόμα μια φορά απογοητευτική και η Γουλβς το εκμεταλλεύτηκε, κάνοντας πάρτι στο Λονδίνο (2-4), την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε εύκολη νίκη με 3-0 επί της Γουέστ Χαμ.

Η Τσέλσι γνώρισε ακόμα μία ήττα στο πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε από τη Γουλβς στο Λονδίνο με 2-4 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. 

Οι «μπλε» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 19ο λεπτό με τον Πάλμερ, αλλά τρία λεπτά μετά η ομάδα του Γκάρι Ο' Νίλ ισοφάρισε με τον Κούνια. Πριν τη λήξη του πρώτου μέρους οι «λύκοι» ανέτρεψαν το παιχνίδι, αφού ο Ντισασί έβαλε καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

Στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι ανέβασε ρυθμό, έχασε ευκαιρίες αλλά η Γουλβς βρήκε και τρίτο γκολ. Στο 63ο λεπτό ο Νέτο έδωσε στον Κούνια, αυτός βρέθηκε αμαρκάριστος σούταρε και έκανε το 1-3. Ο Κούνια με το τρίτο του προσωπικό γκολ στο 82' έκανε το 1-4 και ο Τιάγκο Σίλβα στο 86' διαμόρφωσε το τελικό 2-4. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 

Τη δεύτερη σερί της νίκη πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε με 3-0 της Γουέστ Χαμ και ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. 

Ο Χόιλουντ έκανε το 1-0 στο 23' και ο Γκαρνάτσο στο 49ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα των «κόκκινων διαβόλων». Ο ίδιος έκανε και το 3-0 στο 85ο λεπτό. 

Μπόρνμουθ - Νότιγχαμ Φόρεστ 

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Μπόρνμουθ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Vitality. Ο Κλάιβερτ άνοιξε το σκορ για τα «κεράσια» στο 5ο μόλις λεπτό, αλλά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο ισοφάρισε.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ