Εμφατική «πεντάρα» της Άστον Βίλα επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
i

©Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Εμφατική «πεντάρα» της Άστον Βίλα επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Χούπης 21:29 - 03.02.2024

Η Άστον Βίλα πέρασε «αέρας» από το Bramall Lane, αφού επικράτησε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 5-0 και ανέβηκε ξανά στην τετράδα της βαθμολογίας.

Η Άστον Βίλα ήταν κυρίαρχη στο Bramall Lane παίρνοντας μία εμφατική νίκη με 5-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League. Με τους τρεις βαθμούς οι «βίλανς» ανέβηκαν ξανά στη βαθμολογία, την ίδια ώρα που η Σέφιλντ είναι τελευταία. 

Υπόθεση 18 λεπτών ήταν η νίκη για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, αφού σε αυτό το διάστημα σκόραρε τέσσερα γκολ. Ο ΜακΓκίν άνοιξε το σκορ στο 12' και τέσσερα λεπτά μετά ο Γουότκινς έκανε δύο τα τέρματα για τη Βίλα. Στο 20' ο Μπέιλυ έκανε το 3-0 και ο Τίλεμανς στο 30ολεπτό πέτυχε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του Μπέρμιγχαμ. 

Επικό ματς με οχτώ γκολ αλλά χωρίς νικητή έγινε στο St. James's Park ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Λούτον
PREMIER LEAGUE

19:05 - 03.02.2024

Επικό ματς με οχτώ γκολ αλλά χωρίς νικητή έγινε στο St. James's Park ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Λούτον

Τρομερό ματς έγινε στο St. James' s Park ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Λούτον το οποίο έληξε 4-4, την ίδια ώρα που η Μπράιτον είχε εύκολο έργο επί της Κρίσταλ Πάλας της οποίας επικράτησε με 4-1.

Στο δεύτερο μέρος όπως είναι λογικό, αφού ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Ωστόσο η Άστον Βίλα βρήκε και πέμπτο τέρμα με τον Μορένο στο 47ο λεπτό. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το προβάδισμα, αφού είχαν την κατοχή του παιχνιδιού, ενώ από την άλλη οι «λεπίδες» προσπαθούσαν να πετύχουν το γκολ της τιμής, που το βρήκε με τον Βίνι Σόουζα, αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ