Επικό ματς με οχτώ γκολ αλλά χωρίς νικητή έγινε στο St. James's Park ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Λούτον
i

©Photo by Matt McNulty/Getty Images

Επικό ματς με οχτώ γκολ αλλά χωρίς νικητή έγινε στο St. James's Park ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Λούτον

Δημήτρης Χούπης 19:05 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 03.02.2024

Τρομερό ματς έγινε στο St. James' s Park ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Λούτον το οποίο έληξε 4-4, την ίδια ώρα που η Μπράιτον είχε εύκολο έργο επί της Κρίσταλ Πάλας της οποίας επικράτησε με 4-1.

Επικό ματς έγινε στο St. James's Park. Νιούκαστλ και Λούτον έδωσαν τρομερή «παράσταση», σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 4-4 για την 23η αγωνιστική της Premier League

Ροντέο ήταν το πρώτο μέρος, στο οποίο οι δύο ομάδες σκόραραν τέσσερα γκολ, τη Νιούκαστλ να μπαίνει δύο φορές μπροστά στο σκορ και τους φιλοξενούμενους να έχουν ισάριθμες απαντήσεις. Ο Λόνγκσταφ έκανε το 1-0 στο 7' και ο Όσο ισοφάρισε για τη Λούτον στο 21ο λεπτό. 

Παρόλα αυτά ο Λόνγκσταφ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 23' έδωσε και πάλι το προβάδισμα στις «καρακάξες», αλλά η ομάδα του Λονδίνου είχε πάλι απάντηση με τον Μπάρκλεϊ, ο οποίος έκανε το 2-2 στο 40'. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ένα οχτάλεπτο... τρέλα. Στο 59' ο Μόρις έκανε το 2-3 για τη Λούτον, ο Αντεμπάγιο τρία λεπτά μετά έκανε το 2-4 και στο 67' ο Τρίπιερ μείωσε σε 3-4. 

Η ομάδα του Έντι Χάου ωστόσο βρήκε και πάλι απάντηση αφού στο 73ο λεπτό ισοφάρισε με τον Χάρισον Μπαρνς στο 73ο λεπτό. 

Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας 

Εύκολο απόγευμα είχε η Μπράιτον κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, της οποίας επικράτησε με 4-1 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε εξ ολοκλήρου στους «γλάρους», οι οποίοι βρήκαν τρία τέρματα και.. κλείδωσαν την υπόθεση νίκη αρκετά νωρίς. Ο Ντανκ άνοιξε το σκορ στο 3ο μόλις λεπτό, ο Χίνσελγουντ στο 33' έκανε το 3-0 και ένα λεπτό μετά ο Μπουονανότε τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ντε Τσέρμπι προσπαθούσε να κρατήσει το προβάδισμα, αλλά η Πάλας στο 71' μείωσε με τον Ματετά σε 3-1. Ο Ζοάο Πέδρο διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τους «γλάρους». 

Μπέρνλι - Φούλαμ 

Τρομερό παιχνίδι έγινε και στο Turf Moor. Μπέρνλι και Φούλαμ ήρθαν ισόπαλες 2-2 με την ομάδα του Βενσάν Κομπανί να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις. Παλίνια και Μουνίθ έβαλαν τα γκολ για τους «κότατζερς», ο Φοφανά έβαλε και τα δύο γκολ για την Μπέρνλι. 

«Έσωσε» τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις η Έβερτον κόντρα στην Τότεναμ
PREMIER LEAGUE

16:34 - 03.02.2024

«Έσωσε» τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις η Έβερτον κόντρα στην Τότεναμ

Η Έβερτον χάρη στο γκολ του Μπρέθγουεϊτ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από την Τότεναμ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ