«Έσωσε» τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις η Έβερτον κόντρα στην Τότεναμ
i

©Photo by Clive Brunskill/Getty Images

«Έσωσε» τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις η Έβερτον κόντρα στην Τότεναμ

Δημήτρης Χούπης 16:34 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 03.02.2024

Η Έβερτον χάρη στο γκολ του Μπρέθγουεϊτ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από την Τότεναμ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στο Λίβερπουλ ανάμεσα στην Έβερτον και την Τότεναμ, με τα «ζαχαρωτά» να ισοφαρίζουν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ροντέο με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά και τρία γκολ. Η ομάδα του βόρειου Λονδίνου άνοιξε το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό, με τον Ουντότζι να δίνει στον Ριτσάρλισον κι αυτός με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στον «ουρανό» του Πίκφορντ

Στο 30' η Έβερτον ισοφάρισε με τον Χάρισον, αλλά έντεκα λεπτά μετά ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «σπιρουνιών» έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του. 

Το δεύτερο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει και τις δύο ομάδες να μην έχουν πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων η Έβερτον ισοφάρισε με τον Μπρέθγουεϊτ και «χάρισε» τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ