Τεν Χαχ για τον τραυματισμό του Μαρτίνες: «Δείχνει πολύ άσχημο, προσευχόμαστε»

Έρικ Τεν Χαχ

i

©PrtScr

Τεν Χαχ για τον τραυματισμό του Μαρτίνες: «Δείχνει πολύ άσχημο, προσευχόμαστε»

Πάνος Κορομηλάς 19:22 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 04.02.2024

Ο Έρικ τεν Χαχ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον νέο τραυματισμό του Λισάντρο Μαρτίνες, μετά την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ.

«Πύρρειος νίκη» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να κέρδισαν με 3-0 , όμως είδαν τον Λισάντρο Μαρτίνες να αποχωρεί από το ματς με τραυματισμό, προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις της ομάδας.

Ο Αργεντινός στόπερ, χτύπησε σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Βλάντιμιρ Τσούφαλ στο 71ο λεπτό και δε μπόρεσε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Η αντίδρασή του προκάλεσε ανησυχία στον Έρικ Τεν Χαχ, ο οποίος αμέσως μετά τη λήξη του ματς εξέφρασε το φόβο του για τη σοβαρότητα του τραυματισμού. 

«Είναι πολύ άσχημη κατάσταση τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα. Φαίνεται πως είναι σοβαρός τραυματισμός, αλλά πρέπει να περιμένουμε και να κάνουμε τη σωστή διάγνωση. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, ελπίζουμε να μην είναι τόσο σοβαρό και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να προσευχηθούμε. Πιθανότατα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για μερικά παιχνίδια.

«Πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες για να δούμε τι θα γίνει. Ο Λισάντρο είναι απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη. Πρώτα από όλα, είναι μια προσωπική στενοχώρια για τον ίδιο, αλλά είναι και πολύ άσχημο για εμάς, γιατί προσφέρει πολλά στην ομάδα».

«Πάρτι» της Γουλβς στο Stamford Bridge - Άνετη «τριάρα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γουέστ Χαμ
PREMIER LEAGUE

18:02 - 04.02.2024

«Πάρτι» της Γουλβς στο Stamford Bridge - Άνετη «τριάρα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γουέστ Χαμ

Η Τσέλσι ήταν για ακόμα μια φορά απογοητευτική και η Γουλβς το εκμεταλλεύτηκε, κάνοντας πάρτι στο Λονδίνο (2-4), την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε εύκολη νίκη με 3-0 επί της Γουέστ Χαμ.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος στόπερ, είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά τον περασμένο Απρίλιο, μένοντας εκτός δράσης για τέσσερις μήνες. Επέστρεψε για ένα μήνα, όμως τραυματίστηκε ξανά και δεν ήταν διαθέσιμος ως τον Ιανουάριο. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις σε 10 ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την απουσία του να έχει στοιχίσει σημαντικά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.