Η οικονομική προσφορά της Ρεάλ δεν πείθει τον Εμπαπέ και όλα παραμένουν ανοικτά για το μέλλον του

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Η οικονομική προσφορά της Ρεάλ δεν πείθει τον Εμπαπέ και όλα παραμένουν ανοικτά για το μέλλον του

Κώστας Τόπας 08:03 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:07 - 13.02.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζει να συζητά για την επιλογή να αποχωρήσει για τη Ρεάλ Μαδρίτης ή να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζει να συζητείται . Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει στις 30 Ιουνίου και ακόμη ο ίδιος δεν έχει πάρει απόφαση. Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν περιμένουν και οι προθεσμίες που είχαν θέσει δεν έχουν ανησυχήσει τον Γάλλο αστέρα, που έχει το πάνω χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «The Athletic», το περιβάλλον του Εμπαπέ δεν έχει πειστεί για την προσφορά του Φλορεντίνο Πέρεθ. Αν και μεγαλώνει η ελπίδα για τους Μαδριλένους ότι αυτή τη φορά θα είναι το γούρι, ο παίκτης συνεχίζει να μαδάει τη μαργαρίτα. Το πρόβλημα θα έγκειται πλέον στην οικονομική προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα ήταν χαμηλότερη από αυτή που έβαζε στο τραπέζι το 2022. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Εμπαπέ θα λάμβανε 26 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, επιπλέον του μεταγραφικού μπόνους άλλων 130 εκατομμυρίων ευρώ.

Το Champions League

Κάποια ιλιγγιώδη στοιχεία, αλλά αυτά που η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να ξεπεράσει με το οικονομικό της οπλοστάσιο. Ο Εμπαπέ είναι πλέον επικεντρωμένος στον αγώνα των «16» του Champions League με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι η μεγάλη του πρόκληση και η εξέλιξη της διοργάνωσης με την Παρί μπορεί επίσης να είναι καθοριστική.

Ο 25χρονος Γάλλος διεθνής αστέρας θέλει να ηγηθεί ενός νικηφόρου έργου, εκτός από την εξασφάλιση ενός αστρονομικού συμβολαίου. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον σαγηνεύει, αλλά όχι ακόμα αρκετά για να δώσει το «πράσινο» φως στην υπογραφή του. Τις επόμενες εβδομάδες, οι πληροφορίες για τον Εμπαπέ θα συνεχίσουν να εμφανίζονται και δεν θα ήταν έκπληξη εάν η απόφασή του καθυστερούσε ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν, παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ αυτή τη φορά φαινόταν αποφασισμένη να ζητήσει νωρίτερα απάντηση.