Αντσελότι: «Έχουμε ήδη τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, μην με ρωτάτε για τον Εμπαπέ»

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

Αντσελότι: «Έχουμε ήδη τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, μην με ρωτάτε για τον Εμπαπέ»

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θέλησε να δώσει έκταση στο ζήτημα της μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, θεωρώντας ότι διαθέτει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Μπορεί η Χιρόνα να ζει το όνειρο φέτος, διεκδικώντας τον τίτλο της La Liga, όμως κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ζει έναν εφιάλτη. Μετά το 0-3 του πρώτου γύρου, η «Βασίλισσα» πήρε μία εμφατική νίκη με 4-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το απόγευμα του Σαββάτου (10/2) και ξέφυγε στο +5 από την ομάδα του Μίτσελ.

Απόλυτοι πρωταγωνιστές οι Βινίσιους και Μπέλιγχαμ, που είχαν συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας τους, ενώ το... κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Ροντρίγκο από την άσπρη βούλα.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μεταξύ άλλων και για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλησε να δώσει έκταση στο ζήτημα, θεωρώντας ότι η ομάδα του έχει στο ρόστερ της «τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη».

«Εξακολουθείτε να με ρωτάτε για έναν παίκτη που αγωνίζεται σε άλλη ομάδα. Μην με ρωτάτε για τον Εμπαπέ. Έχουμε ήδη τους καλύτερους παίκτες του κόσμου εδώ. Ο Βίνι πρώτος, δεύτερος ο Μπέλινγχαμ, τρίτος ο Ροντρίγκο. Μετά οι Κρόος, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.