Αντσελότι για Κρόος: «Αν αποφασίσει να αποσυρθεί, τότε έχει χαρακτήρα και... μπάλες»

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

Αντσελότι για Κρόος: «Αν αποφασίσει να αποσυρθεί, τότε έχει χαρακτήρα και... μπάλες»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:04 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 10.02.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για το μέλλον του Τόνι Κρόος.

Ο Τόνι Κρόος δεν έχει ανανεώσει μέχρι στιγμής το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και το μέλλον του βρίσκεται στον... αέρα.

Ο Γερμανός μέσος αποτελεί έναν θρύλο του συλλόγου, μετρώντας συνολικά με τη «Βασίλισσα» 447 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 28 γκολ και 96 ασίστ.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο 34χρονος παίκτης θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο και ίσως έπειτα ακολουθήσει το... τέλος εποχής. Μάλιστα, στο προσκήνιο έχουν βρεθεί και οι σκέψεις περί απόσυρσης. Με αφορμή όλα τα παραπάνω, ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε και κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Πάντα πρέπει να σέβεσαι τους γονείς σου, νομίζω ότι είναι κάτι που λείπει από τις νεότερες γενιές. Είναι μια απόφαση που ο Τόνι Κρόος θα πάρει την κατάλληλη στιγμή και με τον σωστό τρόπο. Αν το κάνει, αν αποφασίσει να αποσυρθεί τότε έχει χαρακτήρα και... μπάλες», ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο προπονητής της Ρεάλ.

Η Εθνική Γερμανίας προσπαθεί να πείσει τον Κρόος να παίξει στο επερχόμενο Euro

Πάνε τρία χρόνια απ' όταν ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε την απόσυρση του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2021, στο Euro 2020 (που μετατέθηκε εξαιτίας του covid-19), o παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από την ήττα της Γερμανίας από την Αγγλία γνωστοποίησε την απόφαση του να βάλει τέλος στο κεφάλαιο «Εθνική».

Με τα «πάντσερ», ο Κρόος πραγματοποίησε 106 εμφανίσεις, τις οποίες συνδύασε με 16 τέρματα. Ο Γερμανός μέσος ήταν «βασικό γρανάζι» της εθνικής που έφτασε και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, νικώντας στον τελικό την Αργεντινή με 1-0.

Ωστόσο εδώ και 2-3 χρόνια η Γερμανία δεν τα πάει καλά σε όσες διοργανώσεις έχει αγωνιστεί. Συγκεκριμένα τα «πάντσερ» δεν κατόρθωσαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά να περάσουν στα παιχνίδια νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.