«Τα ρέστα» της η Παρί για Εμπαπέ με ποσό που προκαλεί... ζάλη

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

«Τα ρέστα» της η Παρί για Εμπαπέ με ποσό που προκαλεί... ζάλη

Στέλιος Βαρδάκης • 18:37 - 09.02.2024

Έτοιμη να προσφέρει ένα εξωπραγματικό ποσό παρουσιάζεται η Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να πείσει τον Γάλλο αστέρα να παραμείνει στο Παρίσι και να μην προτιμήσει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Διατεθειμένη να προσφέρει.. «γη και ύδωρ» φαίνεται να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να πείσει τον Κιλιάν Εμπαπέ να παραμείνει στο Παρίσι και μην παρασυρθεί από τις... σειρήνες της Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα λοιπόν, με την «Le Parisien» οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι έτοιμη να προσφέρουν μισθό που αποφέρει στον Γάλλο σούπερ σταρ ένα ποσό κοντά στα 160 εκατομμύρια ευρώ(!) για τα επόμενα δύο χρόνια. Κάτι που σημαίνει ότι θα εισπράττει 80 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Το συγκεκριμένο ποσό είναι κατά 10 εκατομμύρια μεγαλύτερο από αυτό που λαμβάνει τώρα.

Υπενθυμίζουμε πως το ίδιο Μέσο είχε αποκαλύψει πως ο Εμπαπέ έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ. Από την πλευρά του Γάλλου όμως, τονίζουν ότι οριστική απόφαση δεν έχει ακόμη παρθεί και ο ποδοσφαιριστής είναι προς το παρόν συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα του.

Άλλα Μέσα από την Γαλλία και την Ισπανία αναφέρουν η τελική απόφαση του 25χρονου επιθετικού αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στο Φεβρουάριο. Η Ρεάλ πάντως συνεχίζει να παραμένει το φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του παρά το γεγονός ότι τα χρήματα που προσφέρει είναι λιγότερα από εκείνα της Παρί.

Με δεδομένο πάντως ότι το τωρινό συμβόλαιο του Εμπαπέ ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2024, το συγκεκριμένο σήριαλ αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα τους επόμενους μήνες και να μπει τέλος στο μυστήριο για το μέλλον του Γάλλου ποδοσφαιριστή.