Λέει «αντίο» οριστικά στο Parc des Princes η Παρί Σεν Ζερμέν

Νασέρ Αλ Κελαϊφί

i

© prtscr

Λέει «αντίο» οριστικά στο Parc des Princes η Παρί Σεν Ζερμέν

Δημήτρης Χούπης 18:13 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 08.02.2024

Μετά από πενήντα χρόνια η Παρί Σεν Ζερμέν αναγκάζεται να πει «αντίο» στο Parc des Princes, είδηση που την έκανε γνωστή ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

«Αντίο» στην έδρα της λέει η Παρί Σεν Ζερμέν. Το Parc des Princes αποτέλεσε την έδρα της ομάδα του Παρισιού για πενήντα χρόνια, δηλαδή από το 1974 και έπειτα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από το γήπεδο που αγωνιζόταν εδώ και χρόνια. 

Το Parc des Princes ουσιαστικά δεν άνηκε ποτέ στην Παρί, με τον σύλλογο να το νοικιάζει για όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο αποφάσισε πως θέλει να το κάνει δικό της και να το αγοράσει, προχωρώντας παράλληλα στην ανάπλαση και την ανάπτυξή του. 

Όμως, οι διαπραγματεύσεις με τον Δήμο του Παρισιού δεν έφεραν ποτέ κάποια συμφωνία και η κατάσταση μεταξύ των δύο πλευρών ξέφυγε.

«Το θέμα τελείωσε. Είναι εύκολο να πούμε πλέον πως το στάδιο δεν είναι προς πώληση. Ξέραμε τι θέλαμε, αλλά σπαταλήσαμε πολλά χρόνια προσπαθώντας να το αγοράσουμε. Τώρα τελείωσε, θέλουμε να φύγουμε», ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί

Ο λόγος που ο Εμπαπέ επέλεξε τη Ρεάλ παρά την απώλεια μιας περιουσίας
LA LIGA

11:21 - 04.02.2024

Ο λόγος που ο Εμπαπέ επέλεξε τη Ρεάλ παρά την απώλεια μιας περιουσίας

Γιατί ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε (;) να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το γεγονός ότι οι «μερένχες» του προσφέρουν λιγότερα χρήματα από αυτά που κερδίζει τώρα ως ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν.

Από τη μεριά του ο δήμαρχος του Παρισιού, έχει ταχθεί ανοιχτά κατά της πώλησης του γηπέδου, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο αποτελεί «κληρονομιά της πόλης». Τελικά όπως φαίνεται αυτός πήρε τη... νίκη στη «διαμάχη» με την Παρί Σεν Ζερμέν, αναγκάζοντάς της παράλληλα να αρχίσει την αναζήτηση για την αγοράς της νέας της έδρας.